Το Club Agia Anna Summer resort προσφέρει 3000 δωρεάν πακέτα διαμονής σε φοιτητές, ανέργους και δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού!

 

Με ηγετική παρουσία στο χώρο του camping στην Ελλάδα, το διάσημο  Club Agia Anna Summer Resort του τουριστικού Ομίλου Maestro στέκεται για μια ακόμα φορά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας που πλήττεται καθημερινά από την οικονομική κρίση και τα σκληρά μέτρα.

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το έτος 2012, το Club Agia Anna Summer Resort προσφέρει σε φοιτητές, οικογένειες ανέργων και οικογένειες δικαιούχων κοινωνικού τουρισμού, 3000 δωρεάν πακέτα  διαμονής στο camping του χώρου, που περιλαμβάνουν έως 4 διανυκτερεύσεις σε δική τους σκηνή,  δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων και ελεύθερη συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Χρήση της παροχής μπορούν να κάνουν όσοι κατέχουν φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ή κουπόνι  κοινωνικού τουρισμού, τα οποία θα πρέπει απλώς να επιδείξουν κατά την άφιξη τους στις εγκαταστάσεις του Club Agia Anna. 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο προηγουμένως να έχουν προβεί σε κράτηση θέσης για τη σκηνή τους, επικοινωνώντας με το Club Agia Anna στα τηλέφωνα 2227097250, 2227097185 ή μέσω mail στο info@clubagiaanna.gr.

Η δράση ισχύει για τις περιόδους από 27/04/2012 έως 30/06/2012 και από 27/08/2012 έως 23/09/2012.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Club Agia Anna, με 24 χρόνια παράδοση, είναι ένα από τα μεγαλύτερα camping – resorts της χώρας μας, ευρέως γνωστό για την ξεχωριστή εμπειρία διαμονής και διασκέδασης που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για έναν ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μόλις δυόμιση ώρες από την Αθήνα, μέσα σε ένα πευκόφυτο δάσος, στη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να βρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τέλειες διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.clubagiaanna.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News