Με την χειρότερη εμπειρία για αθλητές και συνοδούς κλείνει ο χρόνος για την ομάδα της ΑΕ Ληλαντίου που στον αγώνα με τον ΑΟ Τραχηλίου και για πρώτη φορά αντίπαλες οι δύο ομάδες ζήσανε όλα τα παιδιά ένα πραγματικό εφιάλτη.

Η ομάδα με ανακοίνωση της επισημαίνει τα εξής

Από αγωνιστικής πλευράς το μόνο που θα αναφέρουμε  τα δύο γκολ της ομάδας μας με τους Αργύρης Γ. 19΄ και Μικράκη 33΄.

Αλλά όλα αυτά που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος θα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους για το εάν θα πρέπει να πάμε να αγωνιστούμε πάλι στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο ο προπονητής μας δέχθηκε επίθεση με κουτουλιά και γροθιά οι αθλητές μας δεχόντουσαν σκληρά μαρκαρίσματα σε κάθε φάση αλλά από την άλλη πλευρά σαν  όμορφα παιδιά που είναι  δέχθηκαν προσκλήσεις για ωραία βράδια , αλλά πρώτα δεν θα έπρεπε να φωνάξουν το όνομα της ομάδας μας γιατί δεν θα έφευγαν ζωντανοί .

Οι αθλητές παρέμεναν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα.

Όχι λοιπόν δεν αξίζει να κερδίσεις τίποτα από ένα αγώνα όταν κινδυνεύει η υγεία των αθλητών σου.

Και όλα αυτά έγιναν χωρίς την παρουσία έστω και κάποιου γιατρού στον αγώνα.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον η ομάδα μας θα χαρίζει τρείς βαθμούς στο συγκεκριμένο σωματείο όταν ξαναβρεθούν αντίπαλοι με την μη παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο.

Κύριοι εμείς δεν θέλουμε πρωταθλήματα αλλά αγώνες για να χαιρόμαστε.

Νίκες ήττες και ισοπαλίες είναι μέσα στο παιχνίδι.

Η διαιτησία των κ.κ. Καντάρη, Μπακαλιού και Μούρτικα  άψογη γιατί βοηθήσανε να τελειώσει ο αγώνας.

Για να θυμόμαστε τον αγώνα δεν θα πούμε  έπαιξαν, αλλά θα αναφέρουμε όλα τα παιδιά που έζησαν αυτό.

Α.Ε.Λ.: Βυργιώτης, Χιώτης, Μπεινόγλου, Αργύρης Ιωα.. και Γεω., Χατζηαντωνάκης, Μπαλόζι, Μικράκης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος , Μαριέτης, Παύλου, Αναγνώστου, Μπεινόγλου, Μότσος, Πέππας, και Κορκόβελος.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και φίλους της ομάδας που ήταν κοντά μας και να ζητήσουμε συγνώμη για ότι είδαν τα μάτια τους.
Στον επόμενο αγώνα η ομάδα μας θα αγωνιστεί με τον Νηλέα Νεοχωρίου την Κυριακή και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.