Το preppy στιλ είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις, είτε μιλάμε για casual εμφανίσεις, είτε για επίσημες είτε για sporty looks. Σας βρήκα το πιο όμορφο preppy παλτό στο Εξαρχής στην Χαλκίδα, μποτίνια από το κατάστημα Μαστροβασίλης και φυσικά σακκίδιο πλάτης από το Ipo-Ipo.

Γιακαδάκια, ρομαντικά πουκάμισα, μίνι φούστες και τα μακριά μάλλινα παλτό είναι τα βασικά κομμάτια που δημιουργούν μία preppy εικόνα.

Ένα preppy παλτό είναι μία επένδυση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Επιλέξτε ένα χρώμα έντονο για να δώσετε περισσότερο χρώμα στο ντύσιμο σας και να σας φωτίσει ακόμη πιο πολύ. Το κίτρινο της Marella από το κατάστημα Εξαρχής είναι απλά πανέμορφο.

Συνδυάστε το με μίνι φούστα και με το αγαπημένο σας πουλόβερ. Για παπούτσια μπορείτε να επιλέξετε μπότες ή μποτίνια. Στο κατάστημα Μαστροβασίλης βρήκα τα πιο όμορφα μποτίνια Esthisis με λίγο τακούνι για να είμαστε κομψές πάντα και παντού.

Μποτίνι Esthisis Tidan 75€ – Μαστροβασίλης

Για τσάντα επιλέξτε ή μία tote για πρωινή βόλτα ή σακκίδιο πλάτης που είναι το ιδανικό να αναδείξει ακόμη περισσότερο το preppy στιλ σας. Στο ipo-ipo στην Χαλκίδα θα βρείτε πλούσια ποικιλία σε δερμάτινα σακκίδια πλάτης και σε πολλά χρώματα.

Σακκίδιο πλάτης 75€ – ipo-ipo

Τέλος, για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εμφάνιση σας, φορέστε το απόλυτο fashion statement της χρονιάς καλτσάκια δαντελένια ή καλσόν με ιδιαίτερα σχέδια ή πουά.

Διευθύνσεις καταστημάτων:
Μαστροβασίλης – Υποδήματα: Κριεζώτου 42, Χαλκίδα | Τηλ.:2221022771
Εξαρχής: Σαλονικιού 6, Χαλκίδα | Τηλ.:2221060310
Ipo-Ipo: Αβάντων 40, Χαλκίδα | Τηλ.:2221078480