Το pony skin στιλ στην τσάντα ή τα παπούτσια σας μπορεί να τα κάνει να δείχνουν ιδιαίτερα και ξεχωριστά, απλά και μόνο από την υφή τους. Στο κατάστημα Μαστροβασίλης στη Χαλκίδα βρήκα τα πιο όμορφα παπούτσια με pony skin λεπτομέρειες.

Οι ιδιαίτερες υφές μπορούν να απογειώσουν τα αξεσουάρ σας.

Σε ότι αφορά τα παπούτσια σας και κυρίως εσείς που αγαπάτε τα εκκεντρικά «βήματα», ένα ζευγάρι pony skin παπούτσια θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Εκτός από τα διαχρονικά χρώματα μπορείτε να επιλέξετε τα pony αξεσουάρ σας και σε prints όπως τα zebra ή leopard σχέδια για ξεχωριστό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Στο κατάστημα υποδημάτων Μαστροβασίλης ανακάλυψα τα υπέροχα σανδάλια της Gianna Kazakou με πονυ λεπτομέρεις και πολύ ψηλό τακούνι που θα με κάνουν να ξεχωρίσω στις καλοκαιρινές βραδινές μου βόλτες.

Αλλά για εκείνες που θέλουν να περπατάνε πιο ξεκούραστα οι πλατφόρμες της Parallele με πονυ πάλι λεπτομέρειες και οι σαγιονάρες με δερμάτινη βάση είναι ότι πιο ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι!

Parallele πλατφόρμες με λεπτομέρεια από πόνυ αρχική τιμή 79€ και σαγιονάρες 69€. Όλα από το κατάστημα Μαστροβασίλης.

Σανδάλια ψηλοτάκουνα Gianna Kazakou με λεπτομέρειες από πόνυ, τρουκς και αλυσίδες αρχική τιμή 129€. Όλα από το κατάστημα Μαστροβασίλης.

Στο κατάστημα Μαστροβασίλης θα βρείτε σούπερ εκπτώσεις…σε σανδάλια, πλατφόρμες, γόβες, sleapers αλλά και σε ανδρικά παπούτσια.

Μαστροβασίλης – Υποδήματα: Κριεζώτου 42, Χαλκίδα | Τηλ.:2221022771