Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Δημήτρης Αναγνωστάκης κάνει το δικό του σχόλιο για τη συνέντευξη τύπου του Θ.Ζεμπίλη και μιλάει για τσαμπουκάδες που προκαλούν γέλιο.

Το μακροσκελές κι ανούσιο της συνέντευξης του κ. Ζεμπίλη, αναδεικνύει το μέγεθος της αμηχανίας του και φανερώνει τη μάταιη προσπάθεια του, να στρεβλώσει τα γεγονότα και να δραπετεύσει για ακόμα μια φορά από την πραγματικότητα!

Θανάσης Ζεμπίλης, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας 2019

Δύο και πλέον ώρες αγκομαχούσε ο κ. Δήμαρχος να παρουσιάσει το μαύρο, άσπρο, θεωρώντας πως οι Χαλκιδέοι πολίτες, δεν βλέπουν, δεν ακούνε δεν αντιλαμβάνονται!

Η προσβολή της λογικής και η αποθέωση του τακτικισμού σε όλο τους το μεγαλείο!

Φρόνιμο θα ήταν ο κ. Ζεμπίλης να μην εκτίθεται περισσότερο, απ’ όσο έχει εκτεθεί, στα μάτια των συμπολιτών μας, για τα όσα δραματικά έχουν συμβεί και συμβαίνουν στη ΔΕΥΑΧ, η οποία έχει γίνει θέμα όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο, ενώ έχει απασχολήσει τη Βουλή αλλά και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, η παρέμβαση των οποίων, είναι θέμα χρόνου. 
Αντί να απαντήσει, ως όφειλε επί της ουσίας, για την τραγική κατάσταση της Επιχείρησης, για την οποία φέρει την ολοκληρωτική ευθύνη, να αναλάβει τις ευθύνες του και να προτείνει μέτρα για την αποφυγή της χρεοκοπίας της, προσπάθησε ανεπιτυχώς να εφαρμόσει τη μέθοδο του αποπροσανατολισμού, αναλώθηκε σε φτηνές απειλές, σε λεκτικούς ακροβατισμούς και επιχείρησε με άλλα λόγια να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα», όπως κάνει για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχόλησαν και απασχολούν το Δήμο μας!

Για πρώτη φορά στα χρονικά Δήμαρχος αντιπολιτεύεται την «αντιπολίτευσή» του!!!

Προφανώς ο κ. Ζεμπίλης δεν έχει αντιληφθεί πως έχει την ύψιστη τιμή να είναι Δήμαρχος της πόλης μας από τον Οκτώβρη του 2006.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιον κι οι πολίτες έχουν αντιληφθεί – πλέον – πως η Χαλκίδα δεν έχει Δήμαρχο!

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια δήθεν συμψηφισμού, χρησιμοποιώντας τη γνωστή δημιουργική λογιστική περασμένων εποχών, δικαίωσε πλήρως τη λαϊκή σοφία που είναι συμπυκνωμένη στη φράση : «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»!

Απάντηση βέβαια στο στοιχειώδες απλοϊκό ερώτημα πώς τα κατάφερε να διαλύσει μία κερδοφόρο Επιχείρηση, δεν μπόρεσε να δώσει.

Μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα (;) του 2009 θα δοθεί από την παράταξη Συνέντευξη Τύπου και κάποιοι μετά απ’ αυτήν θα τρέχουν να …κρυφτούν!!!


Βεβαίως είμαστε πάντα πρόθυμοι να συνοδεύσουμε το Δήμαρχο στον Εισαγγελέα -με όσα στοιχεία διαθέτουμε- όποτε εκείνος το αποφασίσει!!!

Αναμένουμε την πρόσκληση.

Υ.Γ. 1. Οι απειλές και οι φραστικοί δήθεν τσαμπουκάδες το μόνο που προκαλούν είναι το γέλιο.

Υ.Γ. 2. Καλή η προσπάθεια να υποβαθμιστεί η συνεδρίαση για τα πεπραγμένα (;) – της απραξίας αλλά . . έχουν γνώση οι φύλακες και κρίση οι πολίτες!!!

Υ.Γ. 3. Όσοι χαρακτήρισαν την υπόθεση μικρό βατοπέδι κι όσοι ανεξαρτητοποιήθηκαν από το συνδυασμό του κ. Ζεμπίλη, για ηθικούς λόγους, προφανώς και δεν ανήκουν στην αντιπολίτευση του Δήμου!!!