Για την ανυπαρξία στήριξης της Ελληνικής παραγωγικής βιομηχανίας κατέθεσε ερώτηση στους Υπουργούς Ανάπτυξης και Απασχόλησης ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαγεωργίου επισημαίνοντας την ανησυχία των εργαζομένων στα Ελληνικά Σωληνουργεία για το μέλλον τους. Η ερώτηση του βουλευτή έχει ως εξής:

 

«Ανασφάλεια, άγχος αλλά και αγανάκτηση προκαλεί καθημερινά στους εργαζόμενους στα Ελληνικά Σωληνουργεία το γεγονός ότι, η Πολιτεία δεν στηρίζει την παραγωγή της Ελληνικής Βιομηχανίας. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα συντάσσονται μελέτες για έργα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, οι οποίες μέσω των προδιαγραφών που θέτουν, αποκλείουν την συμμετοχή στους διαγωνισμούς, προϊόντων που παράγονται στη χώρα μας. Ενώ αντίθετα προωθούν, αν δεν επιβάλλουν, τον Ελατό Χυτοσίδηρο και το GRP, προϊόντα απολύτως εισαγόμενα.
Με αυτά τα δεδομένα,
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ κ.κ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ: Προτίθενται να στηρίξουν και με ποιους τρόπους την λειτουργία των Ελληνικών Βιομηχανιών, την παραγωγή ελληνικών προϊόντων και κατ επέκταση τους εργαζόμενους ώστε να μην ζουν καθημερινά σε καθεστώς ανασφάλειας για το εργασιακό τους μέλλον;»