Συνάντηση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου με εκπρόσωπο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εκπροσώπους και εργαζομένους της εταιρίας Ελληνικά Σωληνουργεία, πρώην Τσαούσογλου, με θέμα τη μη καταβολή δεδουλευμένων και το μέλλον της εταιρίας και των υπαλλήλων.


Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Εύβοιας Συμεών Κεδίκογλου παρευρέθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εκπρόσωπος από τα Ελληνικά Σωληνουργεία Α.Ε., πρώην Τσαούσογλου, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου καθώς και το σωματείο εργαζομένων της εταιρίας.

Τα θέματα της συνάντησης ήταν η μη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων και η στήριξη της βιωσιμότητας της επιχείρησης.

Αποτέλεσμα της σύσκεψης είναι ο ορισμός νέας συνάντησης με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου στις 2 Μαρτίου 2010 σχετικά με το ζήτημα της ενίσχυσης της εταιρίας, με την προϋπόθεση καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων μέχρι εκείνη την ημερομηνία.