Το ανθοπωλείο Dariveris-Creations στη Χαλκίδα, δημιουργεί για εσάς την βάπτιση των ονείρων σας, για το μικρό σας αγγελούδι. Υπέροχες ιδέες για τον στολισμό της κολυμπήθρας, της εκκλησίας και του τραπεζιού. Λαμπερά χρώματα, λουλούδια, στολίδια, μπαλόνια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, θα συνθέσουν το παραμυθένιο σκηνικό της βάπτισης του παιδιού σας.

Στο χώρο του ανθοπωλείου, το έμπειρο προσωπικό θα σας παρουσιάσει πρωτότυπες ιδέες, με  δείγματα από φυσικά λουλούδια (στα χρώματα που επιθυμείτε) και ολοκληρωμένες προτάσεις στολισμών, τεράστια ποικιλία σε γυάλες, φανάρια, υφάσματα και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Κλείνοντας ένα ραντεβού στον ανθοπωλείου Dariveris-Creations, θα πάρετε όλες τις λύσεις και τις ιδέες που χρειάζεστε, χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο, χωρίς να αγχωθείτε και φυσικά δίνοντας σας λύσεις που θα αναποκρίνονται στο δικό σας budget για την βάπτιση του μωρού σας προτείνοντάς σας ιδέες τόσο για τον στολισμό της εκκλησίας όσο και τον στολισμό της δεξίωσης.

 

 

Αν ονειρεύεστε μια βάπτιση παραμυθένια, γεμάτη συναισθήματα και μικρές εκπλήξεις… τότε απευθυνθείτε τώρα στο ανθοπωλείο Dariveris-Creations και βρείτε πλούσια ποικιλία για το χρώμα και το θέμα του στολισμού της βάπτισης για να γεμίσετε με όμορφες εικόνες την πιο γλυκιά μέρα του μωρού σας!

Ανθοπωλείο Dariveris – Creations
Υπεύθυνη Μαρία Δαριβέρη
Χαϊνά 9, Χαλκίδα, 34100
Τηλέφωνο: 2221021510
Φαξ: 2221087013
Site: www.dariveris.gr