Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Βασίλης Δεμερτζής καταγγέλλει παράνομες προσλήψεις και μετατάξεις απο τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ.

Παράνομες προσλήψεις και μετατάξεις από την διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Τα πρόσφατα γεγονότα στο νοσοκομείο της Καρύστου δεν συμμόρφωσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια. Η εκμετάλλευση του πόνου έχει αποδεχθεί διαχρονικά ότι είναι αποτελεσματική ψηφοθηρικά.

Παραμονή εκλογών λοιπόν και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Επιτροπή αξιολόγησης της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας αποτελούμενη από τον διοικητή, αναπληρωτή διοικητή και τον Γεν. Διευθυντή, στη φάση της αξιολόγησης αιτήσεων φαρμακοποιών απέκλεισε από την αξιολόγηση υποψηφίους χωρίς να αιτιολογήσει το γιατί και χωρίς να συντάξει κατάσταση απορριπτέων.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας προχώρησε στην πρόσληψη επίκουρου προσωπικού (φαρμακοποιό), από την παραπάνω λίστα αξιολόγησης της 5ης ΥΠΕ, παραβλέποντας τον αναίτιο αποκλεισμό. Υπηρεσιακοί παράγοντες προφορικά και εγγράφως τον ενημέρωσαν για τον αποκλεισμό των υποψηφίων αλλά εισέπραξαν, την άρνηση του διοικητή να πράξει τα δέοντα.

Ο προσωρινός διευθυντής διοικητικού εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και αντικαταστάθηκε από στέλεχος με λιγότερα προσόντα. Μετά από αυτά και με έγγραφη εντολή του διοικητή προχώρησε η πρόσληψη φαρμακοποιού. Η έγκαιρη αίτηση που κατατέθηκε στη 5η ΥΠΕ και το Νοσοκομείο Χαλκίδας από υποψήφιο που δεν αξιολογήθηκε, παραμένει αναπάντητη μέχρι σήμερα στο αρχείο.

Συνεχίζοντας τις προκλητικές αυθαιρεσίες η ομάδα του ΠΑΣΟΚ, που λυμαίνεται το Νοσοκομείο Χαλκίδας, απαίτησε από τον Γενικό Γραμματέα την ημέρα της παραίτησης του να υπογράψει την τροποποίηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Νοσοκομείων νομού Ευβοίας. Για την θέση του προέδρου επιλέχθηκε πάλι ο ίδιος «πρόθυμος» υπάλληλος. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή του είναι η μετάταξη, μετά από αίτησή του, γνωστού συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ από ΥΕ Εργάτη, σε ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού χωρίς να υπάρχουν τα τυπικά προσόντα

Οι προκλήσεις του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται ασταμάτητα. Δεν τους αγγίζει τίποτα ούτε η βαθειά κρίση, ούτε οι δοκιμασίες που υποβάλλονται οι πολίτες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τους «δικούς τους» σε βάρος των ανέργων που δημιούργησαν.

Δεμερτζής Βασίλης
πρ. Πρόεδρος Νο.Δ.Ε. Ευβοίας Νέας Δημοκρατίας