Με την υπογραφή Ipo-Ipo. Αν έπρεπε να ταξινομήσουμε τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά items τότε οι σαγιονάρες θα κατείχαν δικαιωματικά την πρώτη θέση. Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία και οι διακοπές όλο και έρχονται πιο κοντά, τοσο πιο απαραίτητες γίνονται, τόσο από πρακτικής απόψεως όσο και από άποψη στυλ. Σας βρήκαμε τις πιο όμορφες χειροποίητες δερμάτινες σαγιονάρες από το Ipo-Ipo στην Χαλκίδα.

Περιττό λοιπόν να πούμε ότι κάθε χρόνο με το που αρχίζουν οι πρώτες ζέστες ξεκινάμε την αναζήτηση για τις τέλειες σαγιονάρες που θα μας συνοδεύσουν στα καθημερινά τρεξίματα εντός πόλης αλλά και στις βόλτες μας στο νησί.

Δερμάτινες σαγιονάρες με διακόσμηση!

Από τη μια τα φυσικά υλικά και οι φόρμες, που μας φέρνουν πιο κοντά στο φυσικό τρόπο ζωής και στον χαλαρό εαυτό μας.

Σουέντ πλεγμένο μακραμέ, ξύλινα στοιχεία, κεραμικό και δέρμα είναι τα βασικά στοιχεία της τάσης αυτής.

Από την άλλη, έντονα χρώματα, ακρυλικά, γλυκά και εξωτικά, πουά ή καρό κορδέλες, εκφράζουν το πιο pin up στυλ, που τόσο μας έχει λείψει και ξανακάνει δυναμικά την εμφάνισή του αυτό το καλοκαίρι!

Οι περισσότερες σαγιονάρες είναι κεντημένες με κρύσταλλα Swarovski, υφάσματα, τρέσσες και ρομαντικές δαντέλες…

Φτιάξτε τώρα το δικό σας σχέδιο στις σαγιονάρες σας, αφού το έμπειρο προσωπικό του Ipo-Ipo θα δημιουργήσει για εσάς ότι πιο όμορφο και ότι ακριβώς ταιριάζει στο στύλ σας.

Στο κατάστημα θα βρείτε πλούσια συλλογή σε γυναικείες και παιδικές σαγιονάρες…γιατί και οι μικρές πρισκίπισσες έχουν δικαίωμα στο στύλ.

Δερμάτινες χειροποίητες σαγιονάρες από 28€

Ipo-Ipo: Αβάντων 40, Χαλκίδα | Τηλ.:2221078480