Ο κορυφαίος ανεξάρτητος γερμανικός οργανισμός τεχνικών ελέγχων, TÜV, κατέταξε την Toyota Νο1 σε ποιότητα. Η Toyota τιμήθηκε με το «Χρυσό» βραβείο του ανεξάρτητου γερμανικού οργανισμού τεχνικών ελέγχων, TUV σε τελετή απονομής βραβείων που διοργανώθηκε στο Βερολίνο στις 25 Ιανουαρίου, 2011.

Μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα της Toyota από τον Επίσημο Αντιπρόσωπο στην Χαλκίδα την εταιρεία Car and Motion.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της δημοσίευσης της Αναφοράς TUV 2011 τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου η Toyota αναδείχτηκε η πιο επιτυχημένη μάρκα με 17 αυτοκίνητα στην πρώτη δεκάδα, σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες και με διαφορετικά μοντέλα.

Στην τελευταία αναφορά του πιο έγκυρου γερμανικού οργανισμού τεχνικών ελέγχων, το Prius κατέκτησε τη Νο1 θέση στην κατηγορία για οχήματα ηλικίας 2–3 ετών με ποσοστό βλαβών μόνο 2,2%.

Το Toyota Auris επικράτησε με μικρή διαφορά στη 2η θέση για την ίδια κατηγορία και 1ο για τα αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας, με αντίστοιχο ποσοστό μόλις 2,3% όταν ο μέσος όρος είναι περίπου 5,5%. Τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της οικογένειας Toyota στην αναφορά TUV ήταν τα Avensis, Corolla Verso, RAV4 και Yaris.

Η αναφορά TUV 2011 βασίζεται σε 7,25 εκατομμύρια οχήματα περίπου που ελέχθησαν από τον οργανισμό TUV από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2010.

Η ετήσια αναφορά TUV που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά πριν από τέσσερις δεκαετίες έχει γίνει ένας χρήσιμος οδηγός για τους πελάτες, καθώς παρουσιάζει τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία και συνολική ποιότητα των οχημάτων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Οι περισσότεροι από τους υποχρεωτικούς τεχνικούς ελέγχους στη Γερμανία πραγματοποιούνται μέσω διαφόρων φορέων του οργανισμού TUV.

«Είμαστε ευτυχείς που η μάρκα μας είναι 1η σε Ποιότητα. Η αναφορά TUV 2011 αναγνωρίζει τη συνεχή προσπάθειά μας να διασφαλίζουμε ανώτερη ποιότητα στο κάθε αυτοκίνητο που κατασκευάζουμε» σχολίασε ο Didier Leroy, Πρόεδρος της Toyota Motor Europe. «Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που έχουν οι πελάτες μας για τα προϊόντα μας, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους».

Η εταιρία Car n’ Motion α.ε.ε.α. ιδρύθηκε από τους κκ Χρήστο Κούτα και Κωνσταντίνο Τρικαλινό τον Φεβρουάριο του 2004, με αντικείμενο εργασιών την εμπορία αυτοκινήτων, καινούργιων και μεταχειρισμένων, ανταλλακτικών, και τις υπηρεσίες Service, Φανοποείου/Βαφείου, Χρηματοδοτήσεων και Ασφαλείων.

Από την 1η Οκτωβρίου 2004 η εταιρία μας αποτελεί Επίσημο μέλος του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota στην Ελλάδα με έδρα την Χαλκίδα στο 6ο χλμ Ε.Ο. Χαλκίδας – Νέας Αρτάκης.

Car n’ Motion Α.Ε.Ε.Α.
6ο χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας- Ν.Αρτάκης
Χαλκίδα, Εύβοια 34100
Τηλέφωνο: 22210 43800
Fax : 22210 41011