Η παραδοσιακή ύπαιθρος της όμορφης Εύβοιας με τις ήσυχες παραλίες, είναι τα στοιχεία που περιβάλλουν το προσφάτως χτισμένο Aιγαία Karystos Country Hotel, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού, στην πόλη της Καρύστου, μιας από τις πιο παλιές και δημοφιλείς πόλεις της Εύβοιας.

Ελευθέριος Ραβιόλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου

  

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω σε μια πλαγιά με συναρπαστική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Κατά τη διαμονή σας στο Aιγαία Hotel απολαύστε ένα υπέροχο πρωινό πριν αφήσετε τον ήλιο να σας αγκαλιάσει κάνοντας το μπάνιο σας στην πισίνα.

Αργότερα, χαλαρώστε στην τεράστια βεράντα με την πανοραμική θέα και τελειώστε τη μέρα σας με ένα ποτό στο μοναδικό μπαρ του ξενοδοχείου.

Δωμάτια:

Στo Aιγαία Hotel υπάρχουν 2 ανεξάρτητα κτίρια δωματίων. Το κάθε κτίριο έχει 8 δωμάτια, δίκλινα και τρίκλινα.

Και τα 16 δωμάτια, αποτελούν μια μοναδική πρόταση διαμονής, συνδυάζοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με το μοναδικό περιβάλλον της νότιας Εύβοιας.

 

Όλα τα δωμάτια παρέχουν επιπλωμένη βεράντα και έχουν εκπληκτική θέα στον υπέροχο κόλπο της Καρύστου. Το θερμό και πάντα χαμογελαστό προσωπικό θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη.

 

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό όπως τηλεόραση LCD και ταχεία πρόσβαση στο internet, ενώ ορισμένα από αυτά προσφέρονται για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η πανέμορφη Κάρυστος!!

Όλες οι κύριες πιστωτικές κάρτες είναι αποδεκτές.

 

Υπεύθυνος κος Χαράλαμπος Παπαϊωάννου
Αιγαία Hotel
Πηγαδάκια, Κάρυστος Ευβοίας, Τ.Κ. 34001
Τ. 22240 27350, F. 22240 27351
e-mail.info@aegeahotel.com
s: http://www.aegeahotel.com