Κεντρική Προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπαγεωργίου. «Δώστε μου τη δύναμη να βγάλουμε την Εύβοια από το αδιέξοδο. Να της δώσουμε επιτέλους τη θέση που της αξίζει». Με αυτά τα λόγια, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπαγεωργίου, φανερά συγκινημένος, καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

«Είμαι πάντα παρών. Πάντα κοντά σας και σας ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε  εννέα  χρόνια τώρα να σας εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ήμουν πάντα ειλικρινής, ήμουν πάντα δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματά τους, δεν μοίρασα ψεύτικες υποσχέσεις, γι’ αυτό και μπορώ, τώρα να σας κοιτάω στα μάτια», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στα λάθη, στις παραλείψεις, στις καθυστερήσεις, αλλά και στα σκάνδαλα που έπνιξαν τον τόπο 5,5 χρόνια: «Ήρθε η ώρα να βγούμε από την παρακμή. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Το σεμνά και ταπεινά του Κώστα Καραμανλή και της Κυβέρνησής του έμεινε στα λόγια. Μοίρασε ψεύτικες υποσχέσεις. Ο νομός της Εύβοιας, ο δικός τόπος, έμεινε πάλι στο περιθώριο. Τι έκανε αυτή η Κυβέρνηση για την εγκαταλελειμμένη Εύβοια; Τι έκανε για τα εργοστάσια που κλείνουν; Τι έκανε για την «ματωμένη» Βόρεια Εύβοια;
Η παρακμή που βιώνουμε όλοι δεν είναι μόνο μια οικονομική κρίση. Ο ξεπεσμός της πολιτικής, η απαξίωση των θεσμών και η κοινωνική αποσύνθεση που ζούμε δε θα σταματήσουν όταν απλώς περάσει η διεθνής κρίση.  Γιατί δημιουργήθηκαν πολύ πριν από αυτή.
Φτάσαμε εδώ, γιατί επί έξι χρόνια γιγαντώθηκε το πελατειακό κράτος που πνίγει κάθε πρωτοβουλία, που σπαταλά το χρήμα του Ελληνικού λαού.  Φτάσαμε ως εδώ γιατί δεν στηρίχθηκε η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Γιατί το κράτος παραδόθηκε στη διαφθορά. Γιατί κανένας σε αυτή τη χώρα και σε αυτή την κυβέρνηση δεν ανέλαβε τις ευθύνες του.
Για κάθε πρόβλημα, πάντα έφταιγε κάποιος άλλος -που φεύγει.  Η κυβέρνηση ούτε μπόρεσε, ούτε ήθελε να λύσει τα προβλήματα.  Δεν ήταν αμέλεια. Ήταν επιλογή».
Ο κ. Παπαγεωργίου, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσωπικές του παρεμβάσεις, αλλά και στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.
«Δώστε μου τη δύναμη, γιατί από εσάς αντλώ τη δύναμη, εσείς μου δίνετε το κουράγιο να συνεχίσω να αγωνίζομαι, δώστε μου τη δύναμη, μαζί, ενωμένοι να αλλάξουμε σελίδα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αμφιβολίες. Ο τόπος πρέπει να πάει μπροστά. Η μάχη θα κερδηθεί στις 4 Οκτωβρίου. Η Εύβοια πρέπει να σταματήσει να «αιμορραγεί». Μαζί, θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας. Μαζί θα προχωρήσουμε και θα οδηγήσουμε την Εύβοια ψηλά. Γιατί το δικαιούται. Γιατί αυτό αξίζει σε εσάς…»