Έχοντας πλέον ανταμώσει το καλοκαίρι, οι ορέξεις μας για διακοπές ανθίζουν και οι ονειροπολήσεις μας για μέρη μαγευτικά, γίνονται όλο και πιο έντονες.

Η ΑΡΕΘΟΥΣΑ tours, στην συνεχή της προσπάθεια να φέρει αυτές τις σκέψεις στην πραγματικότητα, διοργανώνει 7ήμερη εκδρομή στην Ιταλία, την χώρα σκυταλοδρόμο στην άνθιση των τεχνών, της επιστήμης και του πολιτισμού. 
Θα επισκεφτεί την αθάνατη Ρώμη, το κέντρο του καθολικισμού το Βατικανό, την μαγευτική Φλωρεντία, την μητέρα της Αναγέννησης, καθώς και την διάσημη Πίζα. Ένα ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο, ένα ταξίδι βαπτισμένο με την αξιοπιστία της ΑΡΕΘΟΥΣΑ tours.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
13/6-19/6/17
1η μέρα: Χαλκίδα-Πάτρα-Ανκόνα

Αναχώρηση από Χαλκίδα και φτάνοντας στη Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες μας.
2η μέρα: Ανκόνα – Ρώμη
Άφιξη στην Ανκόνα και οδική αναχώρηση για τη Ρώμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ περίπατος στο κέντρο για μια πρώτη γνωριμία με την «Αιώνια Πόλη». Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ρώμη (Ξενάγηση)
Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα δούμε το Κολοσσαίο, την Piazza Venezia, την Piazza Navona, την πανέμορφη Fontana di Trevi, την Piazza di Spagna, την Piazza del Popolo καθώς επίσης και τη ρωμαϊκή αγορά, που ήταν η καρδιά της Αρχαίας Ρώμης. Επίσκεψη στο Βατικανό, ένα ξεχωριστό ανεξάρτητο κρατίδιο, που είναι η έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα. Θα δούμε τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Ρώμη – Σιένα -Σαν Τζιμινιάνο – Φλωρεντία
Πρωινό και αναχώρηση για Φλωρεντία. Κατά τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στη Σιένα, όπου θα περπατήσουμε μέσα στο ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης. Θα σταθούμε στην Piazza del Campo και θα ανηφορίσουμε μέχρι την πλατεία Duomo. Συνεχίζουμε για το San Gimignano, με τους αγέρωχους ψηλούς πύργους, σύμβολα δόξας και πλούτου. Μετά την επίσκεψή μας, θα συνεχίσουμε για την πρωτεύουσα της Τοσκάνης, τη Φλωρεντία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μία πρώτη γνωριμία με την πόλη.

5η μέρα: Φλωρεντία – Λούκα Πίζα
Πρωινή αναχώρηση για την εξόρμησή μας στην πανέμορφη ενδοχώρα της Τοσκάνης, με πρώτη στάση μας την Πίζα, όπου φθάνοντας, θα επισκεφτούμε την Piazza dei Miracoli, με τον Καθεδρικό Ναό, το Βαπτιστήριο και τον κεκλιμένο Πύργο. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την πανέμορφη Λούκα, μεσαιωνική πόλη με οκταγωνικό σχήμα. Θα επισκεφτούμε την Piazza del Mercato καθώς και τον καθεδρικό ναό του San Martino. Επιστροφή στην Φλωρεντία το απόγευμα όπου θα γνωρίσουμε από κοντά την Piazza della Signoria, την Santa Maria del Fiore, την Galleria Uffizi, την πιο σημαντική πινακοθήκη της Ιταλίας, καθώς επίσης και το γραφικό Ponte Vecchio πάνω από τον Άρνο ποταμό που διασχίζει την Φλωρεντία.
6η μέρα: Φλωρεντία – Ανκόνα
Αναχώρηση για την Ανκόνα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Ελλάδα
7η μέρα: Άφιξη στην Πάτρα για Χαλκίδα.
Τιμή κατά άτομο 420,00€.
Στην τιμή περιλαμβάνεται:
•Πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας 
•Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε ΑΒ4 καμπίνες της ANEK_SUPERFAST
•Ξενοδοχεία 4* με πρωινό
•Ξεναγός καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
•Συνοδός του γραφείου μας
•Δημοτικοί Φόροι
Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό γραφείο Αρέθουσα Tours.
Travel Tours «Αρέθουσα»
Αγγελή Γοβιού 11, Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 22210 60378 – Κινητό: 6979725202
Site: www.touristarethousa.gr