ΚΤΕΛ Εύβοιας - Υπεραστικά Λεωφορεία

 

Δρομολόγια υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Εύβοιας προς Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Πρόγραμμα Μετακινήσεων από Ερέτρια και Χαλκίδα προς Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος

ΕΡΕΤΡΙΑ 05.00, 10.00, 15.00
ΒΑΣΙΛΙΚΟ 05.15, 10.15, 15.15
ΧΑΛΚΙΔΑ 05.45, 10.45, 15.45

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
07.10, 12.15, 17.15

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
07.30, 12.30, 17.30

ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΑ & ΕΡΕΤΡΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ 09.10, 14.10, 19.10
ΕΡΕΤΡΙΑ 09.50, 14.50, 19.50

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΕΡΕΤΡΙΑ – ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 20 € κατ’ άτομο για Ερέτρια-Αεροδρόμιο, Βασιλικό-Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο-Ερέτρια, Αεροδρόμιο-Βασιλικό.

ΧΑΛΚΙΔΑ – ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 17 € κατ’ άτομο για Χαλκίδα-Αεροδρόμιο ή Αεροδρόμιο-Χαλκίδα

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Εκπτώσεις: Το δρομολόγιο για το αεροδρόμιο είναι τουριστικό, δεν έχει καμία σχέση με τα υπεραστικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ και δεν ισχύουν εκπτώσεις.

Το δρομολόγιο πραγματοποιείται μόνο με προπληρωμένα εισιτήρια. Δε μπορείτε πλέον να βγάλετε εισιτήριο στον οδηγό διότι ο νόμος(ν.4582/2018)το απαγορεύει. Συνεπώς, για να μπορέσετε να ταξιδέψετε πρέπει να γίνει προεξόφληση του εισιτηρίου, διαφορετικά δε θα μπορείτε να επιβιβαστείτε ακόμα κι αν υπάρχουν κενές θέσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

1ος τρόπος: Στο γραφείο της ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ το αργότερο μία μέρα πριν την ημέρα που θα ταξιδέψετε, μετρητοίς ή με κάρτα (εκτός AmericanExpress). ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε μπορείτε να εκδώσετε εισιτήριο την ίδια μέρα που επιθυμείτε να ταξιδέψετε

2ος τρόπος: Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, το αργότερο μια μέρα πριν την ημέρα που θα ταξιδέψετε. Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποσταλλεί στο γραφείο μας με e – mail ή με ΦΑΞ, μαζί με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και το ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ που σας ενδιαφέρει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε μπορείτε να κάνετε κατάθεση την ίδια ημέρα που θα ταξιδέψετε

3ος τρόπος: Με ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας www.touristarethousa.gr. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι στο τελικό στάδιο κατασκευής και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο on-line.

ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Αν αγοράσετε εισιτήριο και τελικά δεν θέλετε να ταξιδέψετε μπορείτε να αλλάξετε το εισιτήριο έως και 1 ώρα πριν την αναχώρηση. Αλλαγή εισιτηρίου γίνεται μόνο στα γραφεία της ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου. Έπειτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εισιτήριο για τους επόμενους 3 μήνες για την ίδια διαδρομή.

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ
Κάθε επιβάτης δικαιούται μέχρι 2 αποσκευές. Για περισσότερες πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας.