ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δύο ευχαριστήρια έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, για δύο πρόσφατες προσφορές της Τοπικής μας Εκκλησίας προς τον Λαό της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας και ιδιαιτέρως στους ασθενείς συνανθρώπους μας.

Η πρώτη προέρχεται από τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Καλλιθέας του Δήμου Αμαρυνθίων κ. Θεόδωρο Μαγκούτα και αφορά την παραχώρηση έκτασης 1 στρέμματος, ιδιοκτησίας του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Καλλιθέας  για την ανέγερση Πολυδυνάμου Ιατρείου του Δήμου Αμαρυνθίων.

Η επιστολή του κ. Μαγκούτα έχει ως εξής:

«Σεβασμιότατε,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες για την παραχώρηση οικοπέδου, ιδιοκτησίας Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καλλιθέας, για την ανέγερση Πολυδύναμου Ιετρείου του Δήμου Αμαρυνθίων.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην πολύπλευρη αποστολή σας.

Είμαι βέβαιος πως οι ενέργειες αυτές είναι όαση ζωής στην ερημιά της Κρατικής αναλγησίας.

Με την ευχή να πραγματοποιήσετε τις σκέψεις σας για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων, Σας στέλνω τους πιο εγκάρδιους χαιρετισμούς μου.

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Σ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΓΚΟΥΤΑΣ.»

 

Η δεύτερη ευχαριστήρια επιστολή εστάλη από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος κ. Ιωάννη Καρούζο, με αφορμή την παρότρυνση του Μητροπολίτου μας προς ομογενείς της Αμερικής, με επικεφαλής την γνωστή για τα φιλάνθρωπα αισθήματά της κ. Ευαγγελία Γουλέτα, να προσφέρουν απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο μας.

Η επιστολή του κ. Διοικητού έχει ως εξής:

«Σεβασμιότατε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αναγνώριση από μέρους σας του έργου που επιτελεί το Γ.Ν. Χαλκίδας και την υπόδειξή του στον Οργανισμό Hellenic American Women’s Council για την προώθηση της πρωτοβουλίας τους να προσφέρουν κάποιο είδος σε ιατρικό εξοπλισμό.

Σας ενημερώνω ότι έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Κυρίας Ευαγγελίας Γουλέτα και αναμένουμε άφιξή τους στις 6-7-2009 για την ολοκλήρωση της ευγενικής τους προσφοράς.

Σας ευχαριστώ για την συμβολή σας στην υλοποίηση της δωρεάς της Hellenic American Women’s Council και την συνδρομή που επιδεικνύετε έμπρακτα για μια ακόμη φορά στο έργο του Νοσοκομείου μας.

Με εκτίμηση

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκίδας

Καρούζος Ιωάννης.»