Το αγαπημένο outfit του φθινοπώρου είναι εδώ και από τα καταστήματα της Χαλκίδας. Το φόρεμα της Ioanna Kourbela από το Εξαρχής, τα μποτίνια του Μαστροβασίλη και οι τσάντες ταχυδρόμου Ipo-Ipo είναι ο καλύτερος συνδυασμός για τις φθινοπωρινές βόλτες στην παραλία της Χαλκίδας.

Το απίστευτο φόρεμα της Ioanna Kourbela από το κατάστημα Εξαρχής, συνδυασμένο με την μάλλινη ζακέτα, αποτελούν ίσως από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για φέτος. Η πλεκτή ζακέτα είναι μανία φέτος για όλες μας.

Το φόρεμα είναι ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο. Στο πάνω μέρος έχει μαύρη μπλούζα με παρτούς ώμους και από κάτω φούστα με κόμπους για ζώνη, όπως μόνο η Ioanna Kourbela ξέρει να δημιουργεί.

Φόρεμα Ioanna Kourbela 197€

Τα μποτίνια του Μαστροβασίλη είναι απλά υπέροχα. Φέτος τα μποτίνια είναι τα αγαπημένα παπούτσια για όλες τις εμφανίσεις μας, εγώ επέλεξα με το συγκεκριμένο outfit τα μποτίνια τύπου άρβυλα της Gianna Kazakou καθώς και τα μποτίνια με τα τρούκς και τα καφέ Esthisis που θα ταιριάξουν απόλυτα.

Μποτάκια καφέ 120€ και αρβυλάκια με τρούκς 105€, Esthisis – μποτάκι αρβυλάκι με κορδόνια 109€ Gianna Kazakou

Τέλος, για να ολοκληρωθεί το ντύσιμο σας, επιλέξτε μία τσάντα ταχυδρόμου σε όποιο χρώμα εσείς θέλετε, από το κατάστημα Ipo-Ipo. Τρελαίνομαι γι’ αυτές τις στάντες, φαίνονται μικρές αλλά χωράνε πολλά πιστέψτε με.

Τσάντες καστόρινες Ipo-Ipo 45 ευρώ

Διευθύνσεις Καταστημάτων:
Μαστροβασίλης – Υποδήματα: Κριεζώτου 42, Χαλκίδα | Τηλ.:2221022771
Εξαρχής: Αβάντων 58 (στο Εμπορικό Κέντρο), Χαλκίδα | Τηλ.:2221026443
Ipo-Ipo: Αβάντων 40, Χαλκίδα | Τηλ.:2221078480