Το ανθοπωλείο Dariveris-Creations στην Χαλκίδα δημιουργεί για εσάς, την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας τους πιο όμορφους στολισμούς στην δεξίωση του γάμου σας.

Αναμφίβολα, τα λουλούδια μετά το νυφικό της νύφης, κλέβουν την παράσταση σε μία γαμήλια τελετή και φυσικά μην ξεχνάμε πως όλο το concept πρέπει να έχει απόλυτη αρμονία και όλα να συνδυάζονται όμορφα.

Παιώνιες λευκές και ρόζ

Το εξειδικευμένο προσωπικό του ανθοπωλείου Dariveris-Creations θα συζητήσει μαζί σας τον στολισμό ανάλογα με το τι στυλ γάμου προτιμάτε και ποια είναι τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Ορτανσίες πολύχρωμες

Μετά από εκεί αφήστε το έμπειρο προσωπικό του ανθοπωλείου Dariveris-Creations, να δημιουργήσει μια διακόσμηση που θα σας ταιριάζει γάντι, χωρίς να παιδευτείτε καθόλου.

Μπλέ ορτανσία

Λουλούδια όπως μπλέ ή φούξια ορτανσίες, παιώνιες, συνθέσεις με κερί και πολλά ακόμη όμορφα λουλούδια μπορούν να δημιουργήσουν μία υπέροχη και αριστοκρατική ατμόσφαιρα στο τραπέζι της δεξίωσης του γάμου σας.

Σύνθεση με κερί

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με το προσωπικό του ανθοπωλείου Dariveris-Creations για να σχεδιάσετε τον γάμο των ονείρων σας.

Ανθοπωλείο Dariveris – Creations
Υπεύθυνη Μαρία Δαριβέρη
Χαϊνά 9, Χαλκίδα, 34100
Τηλέφωνο: 2221021510 Φαξ: 2221087013
Site: www.dariverisflowers.gr