Σε μεσημεριανό συμπόσιο βρέθηκαν οι «σύντροφοι» και δε μπορούσε να λείπει από το τραπέζι η πολιτική κουβέντα…. Την ώρα μάλιστα, που τα καβουράκια έκλαιγαν στης Χαλκίδας τα βοτσαλάκια. Έτσι εξηγείται και η απουσία του Δημήτρη Αναγνωστάκη απο τη φωτογραφία…. Έφυγε νωρίς να πάει για παρηγοριά….

Οι κατευθύνσεις… πολιτικές, μπορεί να αλλάζουν κάποια στιγμή, αλλά οι φιλίες ποτέ. Εξ αυτού του λόγου και όποτε βρίσκουν την ευκαιρία, ένα ποτηράκι τσίπουρο το πίνουν παρεάκι, ο Σταύρος Πετράκης, ο Βασίλης Καρατζάς, ο Σταμάτης Μαυρίκης, ο Τάσος Σπυριδάκης, ο Χρήστος Ασλαματζίδης και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Άλλωστε πολλά αυτά που τους ενώνουν και ελάχιστα αυτά που δεν μπορούν να …αντιστραφούν!!!!

Πάντως το αυτί μου πήρε πως η συζήτηση της παρέας… κάποια στιγμή και πολιτική έγινε… και ήταν η ώρα που τα… καβουράκια άρχισαν να κλαίνε στης Χαλκίδας τα βοτσαλάκια. Ήταν και η στιγμή που ο Δημήτρης Αναγνωστάκης αποχώρησε απο το συμπόσιο, καθότι …αριστερά, ψυχανεμίστηκε, πως το καρφώνουν το μαχαίρι και έσπευσε για παρηγοριά… των καβουριών.

Όσο για τους λοιπούς, το τσιμπούσι συνεχίσαν, και ο Σταύρος Πετράκης είχε την ευκαιρία για «συντροφικά» μαθήματα περί στροφής και … επιστροφής, όταν κι αν κρίνεται αναγκαίο….

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως στο εν λόγω τραπέζι … γλυκά δεν υπήρξαν!!!

Υ.Σ. Το θέμα είναι όμως πως μεσημεριανή συνάντηση μεταξύ Πετράκη και Αναγνωστάκη υπήρξε και εχθές, Τετάρτη …. σε άλλο στέκι της πόλης. Να δούμε τελικά ποιός θα γυρίσει ποιόν;;;;;;