Βαθειά ικανοποίηση και ειλικρινείς ευχαριστίες εξέφρασε ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος προς τον Υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη στο τέλος της πολύωρης παρουσίας του στο Νομό της Εύβοιας.

Ο Κ.Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τον Υπουργό κυρίως για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης. Τα εγκαίνια του 25ου Δημοτικού Σχολείου, η ονομαστική χρηματοδότηση του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας καθώς και η χρηματοδότηση του 24ου Δημοτικού αποτελούσαν επίμονα αιτήματα του βουλευτού.
Ο Κώστας Μαρκόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

«Η επίσκεψη του κ. Στυλιανίδη πέτυχε όλους τους στόχους της και σημάδεψε την αποτελεσματικότητα της πολιτικής της νέας γενιάς.

Ωστόσο, εκφράζω την απογοήτευσή μου για τη μη κλήση όλων των Δημάρχων από τη Ν.Α. Ευβοίας.

Ακόμα κι αν δεχθούμε με δυσκολία το τυχαίο του γεγονότος, δεν δόθηκε η δυνατότητα να ακουσθεί το πρόβλημα εξ’ ολοκλήρου και απ’ ευθείας. Ούτε βέβαια να ακουσθεί η ανακούφιση για τα τρία σχολεία ΣΔΙΤ (Δημοτικό Καρύστου, Ερετρίας και Γυμνάσιο Αφρατίου) κάτι που δεν βολεύει όσους «ανέχονται» την έντονη δραστηριότητά μου και πολιτεύονται με ηγεμονική αλαζονεία και διοικητική αυθαιρεσία.

Είναι αυτοί που κράτησαν επί πολλά χρόνια το νομό μακριά από τα κέντρα αποφάσεων αλλά κοντά στα χαρακτηριστικά της μιζέριας».