Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά…. αφού ο Κώστας Χατζής είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας. Με ανακοίνωση λοιπόν που υπογράφει ο Γραμματέας Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, Δημήτρης Ματράκας, αναφέρεται:

«Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου ΟΝΝΕΔ και προεγγραφές δικαιούμενων ψήφου»

Στις 18 Απριλίου μέσα από μία ανοιχτή διαδικασία συμμετοχής η ΟΝΝΕΔ καλεί τους νέους να παρέμβουν πολιτικά με την ψήφο τους. Η εκλογή αυτή θα αναδείξει τον νέο πρόεδρο της οργάνωσης καθιερώνοντας ως θεσμό την ανοιχτή διαδικασία εκλογής, ο οποίος για πρώτη φορά υλοποιήθηκε με την εκλογή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους Εθνικούς εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εξωτερικών με ηλικία από 18 – 32 χρόνων. Όσοι συμμετάσχουν στη διαδικασία θα συμπληρώσουν εκείνη την ημέρα αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής και θα επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Εκτός από τους παραπάνω, δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όλοι οι νέοι ηλικίας από 16-18 χρόνων που είναι Έλληνες πολίτες και έχουν αστυνομική ταυτότητα, οι ομογενείς άνω των 16 χρόνων με ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς και οι Κύπριοι πολίτες άνω των 16 χρόνων με διαβατήριο. Οι τρεις αυτές ειδικές κατηγορίες και μόνο θα πρέπει να εγγραφούν σε ειδικό εκλογικό κατάλογο με προθεσμία εγγραφής την 12η Απριλίου 2010. Οι κατάλογοι αυτοί καταρτίζονται από τις κατά τόπους ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στις οποίες παρουσιάζονται όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν.
Ειδικά για την Εύβοια τα γραφεία της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στην οδό Ελ.Βενιζέλου 32 και λειτουργούν καθημερινά 10:00-14:00 και 17:00-21:00.και το Σάββατο 10:00 – 14:00.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για τις εκλογές μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στην ΟΝΝΕΔ Ευβοίας Φίλωνος 7, στην Αγ. Βαρβάρα (τηλ. 22210 88770).

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΥΒΟΙΩΤΗ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ.