Συνέντευξη τύπου έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΧ, Δημήτρης Αναγνώστου και ο Διευθυντής, Φώτης Γκούνης, με θέμα το ιατροκοινωνικό κέντρο φροντίδας για τσιγγάνους στο Δήμο Χαλκιδέων.

Mε αφορμή την ημερίδα που πραγματοποιείται την επόμενη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου για το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Φροντίδας για Τσιγγάνους , δόθηκε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα διαλέξεων της ΔΗ.Κ.Ε.Χ..
Στο θέμα αναφέρθηκαν διεξοδικά ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αναγνώστου και ο διευθυντής Φώτης Γκούνης αναφερόμενοι στους σκοπούς λειτουργίας του , στην στελέχωσή του , στην καταγραφή – εντοπισμό των προβλημάτων του πληθυσμού και στις δράσεις για την επίλυση αυτών.
Τονίστηκε η πολλαπλή σημασία της προέκτασης της λειτουργίας του κέντρου και πέραν του ορισμένου χρονοδιαγράμματος που οριοθετεί έως το τέλος του 2009 η επιδότηση του Γ΄ ΚΠΣ , μέσω της ένταξης του στο ΕΣΠΑ..
Παράλληλα και μέσα από τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου , δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθεί σε όλες της τις παραμέτρους το γενικότερο πλαίσιο λειτουργιών και αρμοδιοτήτων της ΔΗ.Κ.Ε.Χ. μέσα από το οποίο διαφαίνεται και η ευρύτερη μέριμνα της για την κοινωνικοπολιτιστική δραστηριοποίηση των πολιτών με βάση την αξιοποίηση όλων των δημοτικών χώρων και κτηρίων που προσφέρονται για τους παραπάνω λόγους δράσης.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019