Ο Σύλλογος Περιοχής Κλειστού Κανήθου Χαλκίδας, Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός – Μορφωτικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος καταθέτει διαμαρτυρία – καταγγελία για τα αστικά λεωφορεία.

Μετά από αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες του συλλόγου στους αρμόδιους, εξακολουθεί να υφίσταται η ίδια κατάσταση όσον αφορά στα αστικά λεωφορεία στην αφετηρία, στο Κλειστό Κανήθου.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται προϋποθέσεις για ατύχημα στη διασταύρωση των οδών Απόλλωνος και Αναγνωστοπούλου. Τα αστικά παρκάρουν στη διασταύρωση και στη στάση του Κλειστού, αντί να παρκάρουν στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί ακριβώς πιο πάνω.

Επί πλέον, το ωράριο αναχώρησης των αστικών από το Κλειστό δεν τηρείται σωστά και οι κάτοικοι όλης της περιοχής ταλαιπωρούνται.

Σε καθημερινή βάση δε, εξακολουθούν κάποιοι οδηγοί να ρυπαίνουν ασυνείδητα το χώρο, πετώντας σκουπίδια και αποκόμματα εισιτηρίων πάνω στο οδόστρωμα.
Στις 15 Απριλίου και ώρα 19:20 δημιουργήθηκε επεισόδιο με συγκεκριμένο οδηγό του οποίου τα στοιχεία έχουν κρατηθεί.
Ο εν λόγω οδηγός ρύπαινε το χώρο και σε διαμαρτυρία κατοίκου συμπεριφέρθηκε πολύ προκλητικά.

Επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά τη σοβαρότητα των θεμάτων που προαναφέραμε και ζητούμε άμεση παρέμβαση τόσο της Διοίκησης των Αστικών όσο και του Δήμου διότι η κατάσταση αυτή συνεχίζεται και αντιμετωπίζεται με αδιαφορία και ανευθυνότητα μέχρι σήμερα.