Η ΚΕΕΝ είναι μία νέα Ελληνική Εταιρεία που παράγει ρούχα κυρίως για παιδιά 4-12 ετών από 100% οργανικό βαμβάκι Ελληνικής Κατασκευής.

Τα ρούχα της KEEN Organic είναι η πιο ασφαλής επιλογή τόσο για το δέρμα των παιδιών μας όσο και για το περιβάλλον. Επιπλέον η ΚΕΕΝ έχει την πιστοποίηση της WWF. Το brand KEEN αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για τα μικρά μας!
Το οργανικό βαμβάκι της εταιρείας KEEN, με επεξεργασία χωρίς χημικά, αζωχρώματα, φορμαλδεϋδη, αλλεργιογόνους και καρκινογόνους παράγοντες, είναι δυσεύρετο και πολύτιμο.
Καλλιεργείται χωρίς να χρησιμοποιηθούν συνθετικές ουσίες, όπως χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, είναι υποαλλεργικό και δεν ερεθίζει το δέρμα. Τα υφάσματα είναι ελεγμένα για κάθε επικίνδυνο παράγοντα, παράγονται στην Ελλάδα και ανταποκρίνονται σε όλα τα διεθνή πρότυπα.

Το στιλ.
Mοντέρνα και πολύχρωμα σχέδια, ασύγριτη άνεση και απαλότητα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των ρούχων ΚΕΕΝ! 
Μόνο όταν κάποιος τα φορέσει μπορεί να αντιληφθεί τη μοναδική αίσθηση που προσφέρουν αλλά και τη διαφορά από κοινά, βαμβακερά ρούχα. H πρώτη κολεξιόν δημιουργήθηκε με σκίτσα κατανοητά για τα παιδιά, τα οποία βασίζονται στις αρχές της Επίτευξης, της Ισορροποίας και της Προσπάθειας.
Γνωρίσετε τα προϊόντα της KEEN τώρα και στη Χαλκίδα, στο νέο κατάστημα Κουφέτο New Born και διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν απόλυτα στα μικρά τερατάκια σας, μέσα από διάφορα σχέδια. 
Μην ξεχνάτε… το όφελος από τα οργανικά ρούχα δεν προκύπτει από την περιστασιακή, αλλά από την καθημερινή χρήση τους!
Κουφέτο New Born
Αβάντων 23 – Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 2221060009