Στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο, παρέστη ο βουλευτής Εύβοιας , Σίμος Κεδίκογλου.

 
Σε δήλωσή του μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Κεδίκογλου τόνισε, ότι ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Όπως είπε, όχι μόνο τιμώνται οι αγώνες των πρωτεργατών για τα εργασιακά δικαιώματα, αλλά οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνθήκες κρίσης, γεγονός που μας εφιστά την προσοχή στο  ότι θα πρέπει να διαφυλάξουμε το ύψιστο κοινωνικό αγαθό που είναι η εργασία, η απώλεια της οποίας έχει τραγικές συνέπειες.
Προς αυτή την κατεύθυνση είναι επιτακτική ανάγκη να κινηθεί ο κοινός αγώνας στην Εύβοια.  Για να μη χαθεί καμία άλλη θέση εργασίας  και παράλληλα για να δημιουργηθούν νέες θέσεις.
Οι μάχες σε τοπικό επίπεδο ήδη δίνονται για τη Λάρκο και για τη νέα μονάδα της ΔΕΗ στο Αλιβέρι. Μάλιστα, ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε ως σκάνδαλο την υπογραφή  της σύμβασης , από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε εργολάβος χωρίς να έχει εξασφαλιστεί προηγουμένως η άδεια κατασκευής.
Ο βουλευτής με την ευκαιρία απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους εμπλεκόμενους να συστρατευθούν στον αγώνα να μη χαθεί η μονάδα φυσικού αερίου στο Αλιβέρι.