Η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκαν οι καταστροφικές πλημμύρες στο νομό μεταβαίνει συνεχώς στις περιοχές που επλήγησαν, ενώ έλαβε μέρος και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη νομαρχία και την πολιτική προστασία για την αντιμετώπιση της κατάστασης.


Κατά τις επισκέψεις της στους πληγέντες δήμους, η κ. Περλεπέ συζήτησε με τους κάτοικους για το μέγεθος των ζημιών στις περιουσίες τους καθώς και για τις τεράστιες καταστροφές στο χώρο, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες.

Τόνισε επίσης ότι πρέπει να εκτελεστούν το συντομότερο δυνατόν έργα αποκατάστασης και έργα προστασίας που θα αποτρέψουν στο μέλλον νέες καταστροφές από βροχοπτώσεις, κατολισθήσεις και άλλα σχετικά φαινόμενα.

Εκφράζοντας τη συμπαράστασή της προς τους κατοίκους και προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση δήλωσε ότι θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να υπάρξει όλη η απαιτούμενη ανταπόκριση από το κράτος και την νέα κυβέρνηση της χώρας για την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν από την καταστροφή σε κάθε πληγείσα περιοχή του Νομού.