Σε σχέση με το τελευταίο θανατηφόρο ατύχημα στη ΛΑΡΚΟ, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη οικογένεια του αδικοχαμένου νέου και δηλώνει:

«Η διοίκηση της ΛΑΡΚΟ και η κυβέρνηση είναι οι ηθικοί αυτουργοί στο διαρκές έγκλημα που συντελείται στην ΛΑΡΚΟ τα τελευταία χρόνια. Η πολιτική της συνεχούς απαξίωσης της επιχείρησης είναι, όπως αποδεικνύεται, μια θανατηφόρα πολιτική που αδιαφορεί πλήρως για τις συνθήκες ασφάλειας των εργαζομένων στην επιχείρηση. Δυστυχώς η τελευταία πράξη του δράματος που παίζεται στη ΛΑΡΚΟ, καθώς ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν, είναι μια ακόμα ανθρωποθυσία εργαζομένου, ενώ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί ούτε καν μήνας από το προηγούμενο θανατηφόρο ατύχημα.
Το κράτος της διαφθοράς και της ανομίας έχει βαθιές ρίζες και στη ΛΑΡΚΟ. Είναι η ώρα να βάλουμε τέλος σε αυτό το καθεστώς, να προστατεύσουμε τον εργαζόμενο και την επιχείρηση, να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή και το δημόσιο συμφέρον. Αυτή είναι η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι το χρέος μας ως πολιτεία και ως κοινωνία»