Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο καφέ Απόλλων στην παραλία της Αιδηψού, πραγματοποιήθηκε το Gala αθλητών, χορηγών και δημοσιογράφων.

Αθλητές, διοργανωτές και χορηγοί ήταν όλοι εκεί. Σημαντική ήταν η παρουσία του κ. Μαρωνίτη Ιωάννη, Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και υποστηρικτή του 1ου Edipsos Multisport & Wellness Festival, καθώς και του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και Ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη.
Εκεί βρέθηκε και η ηθοποιός και υποστηρίκτρια Πέγκυ Σταθακοπούλου καθώς και η κ. Αναστασοπούλου υπεύθυνη επικοινωνίας του Thermae Sylla Spa Wellness Hotel και ένας από τους κύριους χορηγούς της εκδήλωσης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές Εύβοιας κ. Σίμος Κεδίκογλου, κ. Ζωή Λιβανίου και κ. Τάσος Πρατσόλης, αθλητικογράφοι και πλήθος κόσμου.
Η δήμαρχος Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου στην ομιλία της καλωσόρισε όλο τον κόσμο και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί η ιδέα του αθλητικού φεστιβάλ στην περιοχή, για το οποίο όπως είπε ευελπιστεί να γίνει θεσμός.
Στην ομιλία της η κ. Ευσταθίου στάθηκε στο όραμα που έχει η ίδια για την ανάπτυξη και προβολή της περιοχής. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ιδέα ξεκίνησε όταν είδε ένα δημοσίευμα εφημερίδας πριν χρόνια, το οποίο έλεγε «Αιδηψός, η Μύκονος των ηλικιωμένων», κάτι που την επηρέασε και που ήθελε να αντιστρέψει άμεσα. 
Ένα αντίστοιχο πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο «Η Αιδηψός αλλάζει», δεν μπορούσε παρά να δώσει ικανοποίηση στην ίδια αλλά και στην ομάδα που την στηρίζει από την αρχή της θητείας της.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η κ. Χαρά Λέντζου μέλος της ομάδας ATP training και συνδιοργανωτής του φεστιβάλ, όπου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που δήλωσε συμμετοχή στο αθλητικό event και έκανε ειδική αναφορά στην αγάπη της για την περιοχή όπου την επισκέπτεται από την παιδική της ηλικία.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival, δήλωσαν συμμετοχή 320 αθλητές, όπως μας ενημέρωσε η κ. Ίρις Κουβέλη, Marketing Coordinator του φεστιβάλ.
Οι καλεσμένοι στην συνέχεια απόλαυσαν εδέσματα, ποτό με συνοδεία ωραίας μουσικής και η κουβεντούλα στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν κράτησε μέχρι αργά.