Ξύλινα παζλ σε υπέροχες συσκευασίες – βαλιτσάκια, ξύλινες κουζίνες, βαλιτσάκια καλλιτεχνικής δημιουργίας και μουσικά παιχνίδια Janod, θα βρείτε στο κατάστημα Κουφέτο New Born στη Χαλκίδα.

Η εταιρεία JANOD, με έδρα στην οροσειρά Jura στη Γαλλία, φημίζεται για τη μεγάλη ποικιλία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών της από ξύλο και χαρτόνι. Με υπέροχα σχέδια, έντονα ζωντανά χρώματα και ιδιαίτερα προσεγμένες συσκευασίες, τα παιχνίδια της Janod είναι η ιδανική επιλογή όταν θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο σε μια ξεχωριστή περίσταση. 
Κάθε παιχνίδι σχεδιάζεται με προσοχή και κατασκευάζεται με φροντίδα, πιστό σε υψηλά κριτήρια, πάντα με γνώμονα τη μάθηση και τη βιωματική εμπειρία των αισθήσεων. 

Με πολυετή πείρα 40 ετών στο ξύλινο εκπαιδευτικό παιχνίδι και παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες, η Janod είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη σε μια αδιάκοπη προσπάθεια δημιουργίας παιχνιδιών που χαρακτηρίζονται από υψηλή ασφάλεια και ποιότητα. 
Όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια, από ξύλο ή χαρτόνι, είναι το προϊόν της αμέριστης προσοχής και φροντίδας του δημιουργικού και σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας. Οι ειδικοί της Janod χαίρονται να επινοούν καθημερινά καινούρια παιχνίδια που κάνουν πραγματικότητα τα παιδικά όνειρα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. 
«Janod, ο επίσημος προμηθευτής των ονείρων! Στόχος μας, η δημιουργικότητα στην υπηρεσία των παιδιών.
Τα παιχνίδια της Janod θα τα βρείτε στο Κουφέτο New Born, Αβάντων 23, στη Χαλκίδα, τηλέφωνο 2221060009.