Άγνωστοι πυροβόλησαν εννέα φορές, υπάλληλο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Χαλκίδα. Το θύμα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ενώ η Ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες ώστε ν» αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους, ωστόσο, η Αστυνομία είναι αισιόδοξη ότι σύντομα η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει.

Απίστευτη επίθεση σε βάρος υπαλλήλου αντιπροσωπείας αυτοκινήτων έγινε στις 10 το βράδυ της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα.
Θύμα είναι ο Άγγελος Πατούνης του Γεωργίου, 30 χρονών, ο οποίος βρισκόταν την ώρα της επίθεσης στα γραφεία της αντιπροσωπείας, στην οδό Ορέστη Μακρή  στη Χαλκίδα, και εξυπηρετούσε πελάτες.
Σε κάποια στιγμή, σταμάτησε έξω από την έκθεση αυτοκινήτων μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, που φορούσαν κράνη ώστε να καλύπτουν τα πρόσωπά τους.
Ο συνεπιβάτης κατέβηκε και μπήκε μέσα στην έκθεση. Πλησίασε τον Άγγελο Πατούνη, έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε εννέα φορές.
Ο 30χρονος υπάλληλος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα ενώ στο χώρο επικράτησε πανικός, αφού οι πελάτες και το υπόλοιπο προσωπικό, δεν ήξεραν πως ν»» αντιδράσουν.
Ο μοναδικός που φαινόταν απόλυτα ψύχραιμος ήταν ο δράστης, ο οποίος, αφού «τέλειωσε τη δουλειά του» έφυγε σαν κύριος από την έκθεση, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα με τον συνεργό του που τον περίμενε με αναμμένη τη μηχανή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μόλις έφυγε ο δράστης, όσοι βρίσκονταν μέσα στην έκθεση, μετέφεραν τον Άγγελο Πατούνη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ειδοποιήθηκε και η Ασφάλεια Χαλκίδας.
Ο 30χρονος εξετάστηκε από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι έφερε μόνο ένα τραύμα από σφαίρα στο πόδι, ενώ τα υπόλοιπα βλήματα δεν βρήκαν, ευτυχώς, το στόχο τους.
Η Ασφάλεια Χαλκίδας, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, κινητοποιήθηκε ώστε να εντοπίσει την μοτοσικλέτα με τους δύο δράστες, χωρίς όμως να γίνει κατορθωτό, αφού είχαν εξαφανιστεί.
Παράλληλα, ελέγχθηκε ο χώρος της αντιπροσωπείας, βρέθηκαν οι κάλυκες ώστε να διαπιστωθεί σε τι είδους όπλο ανήκουν και άρχισε η προανάκριση για την υπόθεση με την λήψη καταθέσεων.
Ο ίδιος ο Άγγελος Πατούνης, ο οποίος βρισκόταν σε καλή κατάσταση παρά τον τραυματισμό του, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν και δεν γνωρίζει για ποιο λόγο επιλέχθηκε ο ίδιος ως στόχος της επίθεσης.
Από την άλλη πλευρά, οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι, στόχος του δράστη, δεν ήταν να σκοτώσει τον 30χρονο, (θα ήταν πολύ εύκολο να το κάνει εάν ήθελε) αλλά να τον τρομοκρατήσει ή να τον προειδοποιήσει για κάτι.
Προς το παρόν, η προανάκριση των αστυνομικών συνεχίζεται, λαμβάνονται καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, και επικρατεί αισιοδοξία ότι τελικά οι δύο «μαφιόζοι» που πραγματοποίησαν την επίθεση, θα πέσουν τελικά στα χέρια των αρχών.

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΩΡΑ 13:00

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας σχετικά με την μαφιόζικη επίθεση στον 30χρονο υπάλληλο, βρέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Το δίκυκλο ήταν εγκαταλελειμμένη κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Ορ. Μακρή, ενώ υπάρχαν επάνω και τα κλειδιά. Η μοτοσικλέτα εξετάζεται από άνδρες της σήμανσης, ώστε να διαπιστωθεί αρχικά αν είναι κλεμένη  (το πιθανότερο) και ν’ αξιοποιηθούν τυχόν ίχνη που άφησαν πίσω τους οι δράστες.