Με ιδιαίτερη θέρμη ο Δήμος Χαλκίδας βρέθηκε κοντά στη συνάντηση των μαθητών του Λυκείου «Γοργίας» της Σικελικής Πόλης Λεοντίνοι, που με πρωτοβουλία τους ήρθαν να συναντήσουν την περασμένη Τρίτη τους μαθητές του 1ου Λυκείου Χαλκίδας.

Με αφορμή την Ελληνική Προγονική Ρίζα οι μαθητές του Σικελικού Λυκείου που φέρει και το όνομα του αρχαίου φιλόσοφου του 5ου Π.Χ. αιώνα Γοργία του Λεοντινού, συναντήθηκαν με τους μαθητές του 1ου Λυκείου της πόλης μας, τους καθηγητές και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τον Δήμο Χαλκίδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαλκιδέων Κος Σταμάτης Γκάβαλης, ο οποίος δέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου της Σικελικής – Ελληνικής Πόλης των Λεοντίνων, προκειμένου να επισκεφθεί στο εγγύς μέλλον τους Λεοντίνους της Σικελίας.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του 1ου Λυκείου παραβρέθηκαν εκτός του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαλκίδας Κο Σταμάτη Γκάβαλη, ο Αντινομάρχης Κος Δημήτρης Ξυγκόγιαννης, η Δήμαρχος Ερέτριας Κα Αμφιτρίτη Αλιμποντέ καθώς και Εκπρόσωποι Δήμων και φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος