Το Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης» διοργανώνει μουσική βραδιά για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των ανθρωπιστικών σκοπών του Ιδρύματος .

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης» διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με τους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες κ.κ. Μάριο Φραγκούλη, Steve Balsamo και πολυμελή ορχήστρα, την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στο Κάστρο Κανήθου.

Προσωπικό σημείωμα του Μάριου Φραγκούλη για τη συναυλία αναφέρει:

«Με μεγάλη μου χαρά παρουσιάζω σειρά συναυλιών με διεθνείς καλλιτέχνες από τη διεθνή μουσική σκηνή που θεωρώ φίλους και που έχουμε συναντηθεί σε πολλές μουσικές σκηνές στον κόσμο.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που όλοι οι καλλιτέχνες απάντησαν θετικά στην πρώτη μου προσπάθεια τιμώντας έτσι τη χώρα μας και εμένα προσωπικά με τη φωνή τους και το ταλέντο τους.

Για μένα προσωπικά είναι μια επετειακή χρονιά όπου συμπληρώνω 20 χρόνια στην επαγγελματική μου πορεία. Έτσι λοιπόν σ’ αυτή τη γιορτή κάλεσα τους αγαπημένους μου φίλους και τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Στη συναυλία του Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης» στις 11 Ιουλίου 2008 στο Κάστρο του Καράμπαμπα καλεσμένος μου είναι ο Steve Balsamo.

O Steve Balsamo είναι αγαπητός συνάδελφος και φίλος από το 1993 που πρωταγωνιστούσαμε στο original cast του «Les Miserables» στο Δουβλίνο. Έκτοτε έχει δημιουργήσει τη δική του ορχήστρα «The storys» που είναι Νο1 σε πωλήσεις στην Αγγλία.

Πριν δυο χρόνια ήταν και ο πρώτος πρωταγωνιστής στο «Jesus Christ Super Star» του Sir Andrew Lloyd Webber υποδυόμενος τον Ιησού. Θα θυμηθούμε ξανά επί σκηνής την όμορφη συνεργασία μας και μέσα από τραγούδια γνωστών συνθετών από όλον τον κόσμο.

Μαζί μας συνταξιδιώτης ο νέος και ταλαντούχος καλλιτέχνης Γιώργος Περρής. Γνωστός στο ελληνικό κοινό από το τραγούδι «Ο Έρωτας» της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς. Στις παραστάσεις μας παρουσιάζει τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά, παραγωγή της 4men productions σε συνεργασία με τη SONY BMG. Τον ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή του και για την πρότασή του να τραγουδήσουμε ένα ντουέτο μεταφρασμένο στα ελληνικά από τη Ρεβέκκα Ρούση, μια μουσική σύνθεση του Rick Alison και της Lara Fabian. Είναι χρέος μας να στηρίζουμε τους νέους Έλληνες καλλιτέχνες δισκογραφικά και επί σκηνής».

 Εισιτήρια προπωλούνται:

·     Δημοτικός κινηματογράφος REX στην οδό Τζιαρντίνι, Χαλκίδα

·    το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Βάλη Καπνίση, στην οδό Ερμού 45, Χαλκίδα

·    το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, Βίκυ Νιάχου, στην οδό Ερμού 46, Χαλκίδα

·   Το studio Teris, στην οδό Παπαδημητρίου 5, Χαλκίδα