Το  ΝΣ Εύβοιας της  ΚΝΕ με αφορμή τον προσυνεδριακό διάλογο για το 10ο Συνέδριό τους, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Να φτάσουν παντού!

Αυτός είναι  ο στόχος που τα μέλη και τα στελέχη  της ΚΝΕ βάζουμε για τις  Θέσεις του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ για το 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας, που ξεκίνησαν  να κυκλοφορούν αυτό το μήνα από  τις 9/1 μαζί με τον “Οδηγητή”. Απευθυνόμαστε στα παιδιά της εργατικής τάξης, στους νέους εργαζομένους και τα παιδιά που βρίσκονται στους χώρους της κατάρτισης, στους συμμαθητές και συμφοιτητές μας, “οργώνουμε” τους τόπους δουλειάς, τις γειτονιές, τις σχολές του ΟΑΕΔ και τα ΙΕΚ, τα σχολεία και τα αμφιθέατρα. Απευθυνόμαστε στους χιλιάδες νέους και νέες που συναντηθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα στους αγώνες για τα δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση, στη ζωή. Συναντιόμαστε με τους δεκάδες χιλιάδες νέους που προβληματίζονται, ασφυκτιούν στα όρια του σημερινού συστήματος, αναζητούν τις θέσεις, τη διέξοδο, την πρόταση εξουσίας που το ΚΚΕ προβάλλει στην εργατική τάξη, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, στους νέους. Φιλοδοξούμε να συζητήσουμε μαζί τους, να ακούσουμε τις απόψεις, την κριτική και τις παρατηρήσεις τους, να καταθέσουν κι εκείνοι γνώμη εμπλουτίζοντας το δημόσιο διάλογο, παράλληλα με την εσωοργανωτική διαδικασία.

Είμαστε αισιόδοξοι. Ήδη από τη διακίνηση των τριών πρώτων ημερών, τη μεγαλύτερη από την αυτοτελή επανακυκλοφορία του “Ο”, φανερώνονται οι πραγματικά πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχουμε για τη διακίνηση του “Ο” με τις Θέσεις του ΚΣ. Οι πανεξορμήσεις όλων των Οργανώσεων τις τρεις πρώτες μέρες κυκλοφορίας έχουν δώσει τον τόνο. Εκατοντάδες νέοι εργάτες, υπάλληλοι, σπουδαστές και μαθητές έχουν ήδη στα χέρια τους τις Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ για το 10ο Συνέδριο. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή! Συνεχίζουμε! Με αποφασιστικότητα, μαχητική αισιοδοξία για τα θετικά βήματα που η Οργάνωσή μας έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, διαδίδουμε παντού το σύνθημα του Συνεδρίου μας: “Ο Κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Η ΚΝΕ η Οργάνωσή μας!”

ΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟ 10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ

Για ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Οι Θέσεις του Κεντρικού Συμβουλίου για  το 10ο Συνέδριο της ΚΝΕ διατίθενται  και σε ηχητική μορφή για νέους  που έχουν προβλήματα όρασης ή  δυσλεξίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, προκειμένου να προμηθευτούν το σχετικό CD, στα τηλέφωνα 6972.510.719 και 210.2592.353.