Ο βουλευτής, Σίμος Κεδίκογλου απαντά στα όσα ισχυρίστηκε ο συνάδελφός του και ζητά να ανακαλέσει τα όσα είπε για το πρόσωπό του. Η απάντησή του έχει ως εξής:

Ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος είναι η βασικότερη υποχρέωση κάθε βουλευτή. Στο πλαίσιο αυτό και με την έγκριση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, ως ήθισται– κατέθεσα στις 8-12-09 επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Τουρισμού με αντικείμενο το Υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ στην Αιδηψό και την ημιτελή Μαρίνα της Σκύρου.
Ειδικότερα για την Αιδηψό ζήτησα στο Υδροθεραπευτήριο (και μόνον) διαχειριστικό έλεγχο της τελευταίας 3ετίας συνοδευόμενη από πίνακα εσόδων για την τελευταία δεκαετία με στόχο να καταδείξω, ότι ενώ η Ε.Τ.Α εισπράττει από τη Λουτρόπολη πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως δεν υλοποιεί κανένα ανταποδοτικό έργο.
Είναι υποχρέωση μου να αναδεικνύω τις αδικίες εις βάρος του τόπου μου. Για το λόγο αυτό κατέθεσα Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων με ημερομηνία 5-01-10.
Ειλικρινά αδυνατώ να εντοπίσω οποιαδήποτε λογική σύνδεση μεταξύ του αντικειμένου της ερώτησης μου και των όσων γράφονται και λέγονται εσχάτως για τη θητεία του κ. Μαρκόπουλου στο Υπουργείο Τουρισμού.
Στην πολιτική μου διαδρομή μιλώ με πράξεις και αποδείξεις, δεν αερολογώ και δε λασπολογώ.

Εάν ο κ. Μαρκόπουλος δεν ανακαλέσει τα όσα είπε για το πρόσωπό μου, τότε θα επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για κοινό συκοφάντη.

Επισυνάπτονται οι σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις και η αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον Υπουργό Τουρισμού.