Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ και Βουλευτή Εύβοιας του Κόμματος επισκέφτηκε σήμερα τα σφαγεία της επιχείρησης Κελαϊδίτης ΕΠΕ και τα χοιροστάσια της επιχείρησης Κελαϊδίτη, στην Κεντρική Εύβοια και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις εκλογές και την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του το στέλεχος του ΚΚΕ ανέφερε μεταξύ των άλλων:
«Ανάμεσα στη δική σας ζωή, στη ζωή των εργατών και των εργατριών που φτύνουν αίμα για το μεροκάματο και στην πλουτοκρατία μεσολαβεί το άπειρο. Δεν έχετε καμιά σχέση με τους εκμεταλλευτές σας και τους πολιτικούς τους εκφραστές και αυτό πρέπει να εκφραστεί στην κάλπη. Είστε εργάτες και εργάτριες που ζείτε χρόνια στο πετσί σας τη φρικτή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και αντιμετωπίζετε τις βαριές συνέπειες αυτού του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που υπηρετεί τα κέρδη και τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Καθημερινά βλαστημάτε, προβληματίζεστε για το που πάνε τα πράγματα κι αυτή η δυσαρέσκεια είναι ανάγκη να μετατραπεί σε μαχητική, ανυποχώρητη στάση.
Δεν έχετε περιθώρια για επιλογές που ενισχύουν τους αντιπάλους σας, που χειροτερεύουν την κατάσταση σας.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο συνεχίζουν στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο, αλλά είναι έτοιμοι να επιβάλλουν πιο σκληρά αντεργατικά μέτρα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κεφαλαίου και να φορτώσουν την καπιταλιστική κρίση στις δικές σας πλάτες.
Σας πιέζουν, σας εκβιάζουν για να σας κάνουν συνένοχους.
Τώρα έχετε υποχρέωση να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις.
Τολμηρά, χωρίς κανένα δισταγμό να αξιοποιήσετε την εκλογική μάχη, να ενισχύσετε το ΚΚΕ, να αποδυναμώσετε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα δώσει δύναμη σε όλους μας, η ψήφο σας θα υπηρετήσει τα δικά σας συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των αντιπάλων σας. αυτό θα πιάσει τόπο, θα τους φοβίσει και θα συμβάλλει στο δυνάμωμα του εργατικού – λαϊκού κινήματος.  Αυτή η στάση θα μπει εμπόδιο στα νέα σκληρά μέτρα, θα ενισχύσει τη απαιτητικότητα για νέα δικαιώματα, θα δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο αποφασιστικά βήματα για να ανοίξει ο δρόμος ανάπτυξης που θα επιτρέψει την ικανοποίηση των εργατικών – λαϊκών αναγκών.
Μόνο το ΚΚΕ φοβούνται οι δυνάμεις του κεφαλαίου γι’ αυτό το πολεμούν.
Μόνο το ΚΚΕ αναγνωρίζει ότι η εργατική τάξη παράγει τον πλούτο και τον δικαιούται, μόνο το ΚΚΕ συγκρούεται με τα μεγάλα συμφέροντα και έχει στόχο την κατάργηση της εκμετάλλευσης με τα μεγάλα συμφέροντα και έχει στόχο την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Μόνο το ΚΚΕ αναμετριέται γερά με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Τα άλλα κόμματα φτιάχνουν την προίκα τους για να διαπραγματευτούν κυβερνητικές καρέκλες και να συμμετέχουν στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, χρησιμοποιώντας παραπλανητικές δικαιολογίες.
Τώρα ΚΚΕ.
Ψήφος εργατική, ψήφος λαϊκή στο κόμμα που είναι κοντά σας και παλεύει για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης πάνω από 90 χρόνια.»