Ο Σπύρος Παλαιολόγος δηλώνει τη στήριξή του στον Κώστα Χατζή, που την Κυριακή δίνει τη μάχη του για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, με αντίπαλο τον Αν.Παπαμιμίκο.

Ο Σπύρος Παλαιολόγος, που έχει δηλώσει υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ, μιλώντας στο eviaportal.gr, εξέφρασε τη στήριξή του στον Κώστα Χατζή, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη την Κυριακή 18 Απριλίου, στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, για την προεδρία. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παλαιολόγος δήλωσε:

«Στηρίζω την προσπάθεια ενός Χαλκιδέου αγωνιστή της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, να γίνει το πρώτο τη τάξη κομματικό στέλεχος της νεολαίας της παράταξης και να είναι ο πρώτος που δεν θα έχει καταγωγή από την Αθήνα. Ο Κώστας Χατζής είναι το παράδειγμα, γιατί αγωνίζεται και φωνάζει στα υπόλοιπα κομματικά στελέχη και τους νεολαίους, ασχοληθείτε με την πολιτική, ασχοληθείτε με τα κοινά, κατεβείτε στο δρόμο, υπάρχει αύριο, μην αφήνετε κενά σε ανθρώπους που εκμεταλλεύονται καταστάσεις, χωρίς να έχουν πρότερη ενασχόληση με την πολιτική και πρότερους αγώνες. Η εκλογή του Κώστα Χατζή λέει όχι στους άκαπνους, όχι στους ανθρώπους που ασχολούνται περιστασιακά και με τυχοδιωκτικό τρόπο με την πολιτική. Η εκλογή του λέει, ελάτε οι νέοι πολίτες να φτιάξουμε την πολιτική του αύριο. Άλλωστε όλα αυτά γίνονται για να προετοιμάσουμε το μέλλον της νεολαίας, η οποία με τη σειρά της μάχεται με το χθες».