Σχολεία, Σύλλογοι και Φορείς παρέλασαν τιμώντας την Εθνική μας Επέτειο της 25ης Μαρτίου, στη Χαλκίδα. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε φέτος ο Γεν.Γραμματέας του Υπ. Οικονομικών, κ. Σιδηρόπουλος.

Παρουσία των αρχών της πόλης και του νομού πραγματοποιήθηκε και φέτος η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα. Την παρέλαση άνοιξε όπως πάντα η Φιλαρμονικη Ορχήστρα Χαλκίδας υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Πέτρου Πρόκου και ακολούθησαν ο Ερυθρός Σταυρός, το Σώμα Σαμαρειτών, οι Πρόσκοποι, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, εκπολιτιστικοί Σύλλογοι και φυσικά τα νιάτα της πόλης, που παρέλασαν με τα σχολεία τους. Συγκίνηση προκάλεσε η ομάδα Εύβοιας στα Special Olympics, που καταχειροκροτήθηκε απο τον κόσμο.

Η εξέδρα των επισήμων, δεξιά διακρίνονται οι «κουρασμένοι» Σ. Κεδίκογλου και Γ. Παπαγεωργίου.
Η εξέδρα των επισήμων, δεξιά διακρίνονται οι «κουρασμένοι» Σ. Κεδίκογλου και Γ. Παπαγεωργίου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, κ.Ιωάννης Σιδηρόπουλος, ενώ παραβρέθησαν οι βουλευτές της Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου, Αναστάσιος Λιάσκος, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Νομάρχης, Θανάσης Μπουραντάς, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας, σεβασμιότατος κ.κ. Χρυσόστομος και εκπρόσωποι Στρατού, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Λιμεναρχείου και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του Νομού.