Στους πρόποδες του Castello Rosso της Καρύστου στη Νότια Εύβοια, πρίν 5 χρόνια η οικογένεια Μαργέτα δημιούργησε με πολύ κόπο και μεράκι το Πολιτεία Villas. Ένας χώρος που υπόσχεται στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Τα Διαμερίσματα Πολιτεία – μόλις 5 λεπτά από την πόλη της Καρύστου είναι αμφιθεατρικά χτισμένα δίπλα στην Παλαιά Χώρα.

Ελευθέριος Ραβιόλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου

Το Πολιτεία Villas, γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει διανύκτερευση από 56€, τόσο για τις διακοπές του Πάσχα, αλλά και για όλο τον Ιούνιο.

Προσφορά: μόνο με 280€ για 5 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και για τις μεζονέτες 380€ με πρωινό, χωρίς επιπλέον χρέωση σε παιδάκια.

Ακόμη τις Αναστάσιμες ημέρες του Πάσχα είστε προσκεκλημένοι να γευτείτε τα εκλεκτά κρέατα της φάρμας που διαθέτει το Πολιτεία Villas, να φουρνίσετε μαζί με την οικογένεια Μαργέτα το ζυμωτό ψωμί και να δοκιμάσετε τις χειροποίητες πίτες. Μια εμπειρία μοναδική, για εσάς και τα παιδιά σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Πολιτεία Villas, σας προσφέρει εντελώς δωρεάν περιήγηση στο Κέντρο της πόλης, στο Λαογραφικό Μουσείο, καθώς και στην φύση, πιο συγκεκριμένα στην παλαιά χώρα αλλά και στο πασίγνωστο κτήμα Μοντοφώλι.

Κάντε τώρα την κράτηση σας και περάστε ξέγνοιαστες στιγμές στο Πολιτεία Villas.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ Villas
Υπεύθυνος: Χαρούλα Παντελή Μαργέτα
Διεύθυνση: Πηγαδάκια Καρύστου – Κάρυστος – Εύβοια
Τηλέφωνα: 2224025425 – 6932636533
Φαξ: 2224025425
Email: info@politia-villas.com
site: www.politia-villas.com


Κάντε Like στην σελίδα του Facebook, για να ενημερώνεστε πάντα για τις προσφορές.