Με κατάνυξη, όπως αρμόζει στις ημέρες των Παθών γιορτάστηκε η Μ.Παρασκευή στη Χαλκίδα, με την καθιερωμένη τελετή στην παραλία, όπου συγκεντρώθηκαν όλοι οι Επιτάφιοι των Ενοριών της Μητρόπολης.

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας, κ.κ.Χρυσόστομου πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της Μ.Παρασκευής στη Χαλκίδα. Οι Επιτάφιοι 7 ενοριών, συμπεριλαμβανομένου και του Μητροπολιτικού Ναού συγκεντρώθηκαν στο στρογγυλό της παραλίας, όπου έψαλλε η χορωδία της εκκλησίας μας. Ο Μητροπολίτης στην ομιλία του μίλησε για το νόημα των ημερών και τον εορτασμό της Αναστάσεως του Χριστού και έδωσε ευχές σε όλους τους πολίτες, που ανά εκατοντάδες συνόδευσαν και φέτος τους επιταφίους στην παραλία.

Μεταξύ των επισήμων, που παρακολούθησαν την τελετή και συνόδευσαν τον επιτάφιο του Μητροπολιτικού Ναού, ήταν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης, ο Νομάρχης Εύβοιας, Θανάσης Μπουραντάς, οι βουλευτές, Αναστάσιος Λιάσκος και Κατερίνα Περλεπέ, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Μπάμπης Μανιάτης, ο Διοικητής του ΟΓΑ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην Υπουργός, Βασίλης Κεδίκογλου, ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σπανός, καθώς και αντινομάρχες και αντιδήμαρχοι, όπως και επικεφαλής των στρατιωτικών αρχών της πόλης  και του νομού.