Το Βιβλιοπωλείο Διάμετρος και η Βίκυ Στεφανή, σας προτείνει για αυτή την βδομάδα το σύγχρονο θρίλερ «ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ» του Νορβηγού Jo Nesbo.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο:

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Ο Jo Nesbo κυκλοφόρησε το 2008 το βιβλίο Κυνηγοί κεφαλών (κυκλοφορεί από το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ). Το βιβλίο έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τον ταλαντούχο νορβηγό σκηνοθέτη Μόρτεν Τίλντουμ και την εταιρεία παραγωγής Yellow Bird Productions, η οποία ήταν επίσης υπεύθυνη για την παραγωγή των ταινιών της τριλογίας Millenium του Stieg Larsson.

Ένα σύγχρονο θρίλερ (γυρίστηκε κινηματογραφική ταινία) που δεν θα θέλετε να αφήσετε από τα χέρια σας!
Ένα επιτυχημένο στέλεχος εταιρείας αναζήτησης προσωπικού, παντρεμένος με μιαν όμορφη ιδιοκτήτρια γκαλερί,στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις της σπάταλης ζωής τους, αναγκάζεται παράλληλα να επιδίδεται στην κλοπή πανάκριβων έργων τέχνης, αξιοποιώντας τις γνωριμίες και την ευφυία του. 

Δείτε τι είπε ο συγγραφέας για το βιβλίο σε συνέντευξη του:

Η επιχείρηση δουλεύει ρολόϊ ως τη στιγμή που πρέπει να αναμετρηθεί μ’ έναν εξίσου άξιο αντίπαλο σ’ έναν αγώνα όπου το τίμημα, εκτός από το γάμο, την υπόληψη και την περιουσία του, θα είναι η ίδια η ζωή του…

Ο νορβηγός Jo Nesbo, στα βήματα των σουηδών Χένινγκ Μανκέλ και Στιγκ Λάρσον, συμβάλλει στην καθιέρωση της κυριαρχίας της σκανδιναυικής, αστυνομικής λογοτεχνίας, αγγίζοντας τα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας: ψυχολογικά αδιέξοδα, παιχνίδια εξουσίας, βρώμικο χρήμα και κοινωνικά προβλήματα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα ελληνικά το πρώτο του παιδικό βιβλίο «Δόκτωρ Πορδαλός: η περίφημη πορδαλόσκονη» και ο «Ο Χιονάνθρωπος», το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα.

Διαβάστε επίσης: Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ του Jo Nesbo.