Πρόταση για τη διοργάνωση Ημερίδας στη Βουλή των Ελλήνων, με θέμα «Νέα φτώχεια και Κοινωνικός Αποκλεισμός» του Συμεών Κεδίκογλου και 26 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Στην πρωτοβουλία για τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Νέα Φτώχεια & καθιέρωση ενός ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος», που συντόνισε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Κουρουμπλής και συνυπογράφουν 26 βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ., συμμετέχει ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου. Στόχος του βουλευτή με αυτή την πρωτοβουλία, είναι να διαμορφωθεί ένα «δίχτυ» κοινωνικής προστασίας για τις ομάδες που πλήττονται σήμερα περισσότερο.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Η πρόταση των βουλευτών απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τα Μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων και τους Προέδρους των Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων και Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Σε αυτή την πρωτοφανή κοινωνική και οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, ο Συμεών Κεδίκογλου πιστεύει ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο οφείλει να λαμβάνει τα μηνύματα της κοινωνικής αγωνίας, να ασχοληθεί ενεργά με το πρόβλημα της φτώχειας, να συμβάλει με μέτρα που μπορούν να την περιορίσουν και να παλέψει για τη δίκαιη κατανομή των βαρών.