Συνάντηση του Συμεών Κεδίκογλου με τον Νομάρχη κ. Μπουραντά για την ολοκλήρωση της ένταξης του οικισμού Ή΄ (Έξω Παναγίτσα) στο σχέδιο πόλης.

Με πρωτοβουλία του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Ιουνίου συνάντηση στη Νομαρχία Εύβοιας για το χρόνιο πρόβλημα του οικισμού Η’ και τη συνολική του ένταξη στο σχέδιο πόλης, η οποία εκκρεμεί για αρκετά χρόνια.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός από τον βουλευτή, ο Νομάρχης κ. Μπουραντάς, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου της Έξω Παναγίτσας, του νομικού συμβούλου του εν λόγω Συλλόγου και υπηρεσιακών υπαλλήλων της Νομαρχίας Ευβοίας.

Αφορμή για τη συνάντηση υπήρξε η καθυστέρηση στην παράδοση του πλήρους φακέλου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος από το δήμο Χαλκίδας και τη Νομαρχία Εύβοιας. Ο κ. Κεδίκογλου είχε επιδιώξει για το ίδιο θέμα συνάντηση με την αρμόδια ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος στις αρχές Μαρτίου. Τότε, κατά τη συνάντηση αυτή, ο Υφυπουργός κ. Μωραϊτης είχε διαβεβαιώσει τον βουλευτή ότι υπάρχει η πολιτική βούληση να φτάσει το θέμα σε θετική έκβαση.

«Μετά από χρόνια πλήρους αδράνειας από το Υπουργείο κατά τη διακυβέρνηση της ΝΔ, βρισκόμαστε επιτέλους στην ευτυχή συγκυρία το Υπουργείο Περιβάλλοντος σήμερα να σκύβει στο πρόβλημα και να διαβεβαιώνει την πρόθεσή του να το επιλύσει. Είναι στο χέρι της Εύβοιας τώρα να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη για τον οικισμό», δήλωσε ο βουλευτής και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να δει τον οικισμό στο σχέδιο πόλης και να σταματήσει η πολύχρονη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οικογένειες που αναγκάζονται σε καταβολή προστίμων ή και απαγόρευση να χτίσουν σε οικόπεδο της ιδιοκτησίας τους.