Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος για τις αυθαιρεσίες του ΟΣΕ στο Σταθμό των Τρένων Χαλκίδας.

Μετά και το δημοσίευμα του eviaportal.gr, που με το φωτογραφικό υλικό που μας πραχώρησαν δημότες, γνωστοποιήθηκε σε όλους η κατάσταση που επικρατεί στο σταθμό των τρένων Χαλκίδας, ευαισθητοποιήθηκε και το Δημοτικό Συμβούλιο, στην τελευταία συνεδρίαση του. Να σημειωθεί, ότι ήδη ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλει την κατάσταση εξέδωσε και ο Σύλλογος Κανήθου με έδρα το κλειστό. Το θέμα έθιξε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο κ.Άλκης Παύλοβιτς, ο οποίος επισήμανε, όσα ήδη το eviaportal έχει δημοσιεύσει στο σχετικό ρεπορτάζ για την κατάσταση στον ΟΣΕ με την περίφραξη και τα σκουπίδια στο χώρο. Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης.πρότεινε και έγινε αποδεκτό να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα απο το Δημοτικό Συμβούλιο προς κάθε αρμόδιο επί του θέματος.

Επίσης, να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά μπήκε το θέμα της παραλίας Χαλκίδας και της καταπάτησης αυτής απο καταστηματάρχες… με την ανοχή υπευθύνων.