Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Shito-Ryu Hellas karate όλων των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου Κορινθίας, έλαβαν μέρος 420 αθλητές, δώδεκα αθλητικών σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Το Νομό μας εκπροσώπησε στο Πρωτάθλημα αυτό με 20 αθλητές και αθλήτριες, ο Πανευβοϊκός Αθλητικός Σύλλογος ΑΒΑΝΤΙΣ με προπονητή τον Χρήστο Κουτρούμπα, όπου σημείωσε σημαντικές επιτυχίες, αποσπώντας αντιστοίχως, τρεις πρώτες , πέντε δεύτερες και επτά τρίτες. Αναλυτικά:
Χρυσά μετάλλια στο KUMITE πήραν: Η Γιαννούκου Χριστίνα (11 ετών -40 kg) ο Κουτρούμπας Αθανάσιος (Ανδρών -75 kg.) Στα Kata η Γιαννούκου Χριστίνα.
Αργυρά μετάλλια στο KUMITE πήραν: Η Μιμιδάκη Μαρία (10 ετών -50 kg.,) ο Φραντζεσκάκης Κωνσταντίνος (9 ετών -40 kg.,) η Δρακοτού Βαλεντίνη (12 ετών -45 kg,) η Τζαφέρου Μαρία (13 ετών +55. kg.,) και ο Παπανδρέου Αθανάσιος στο (Ανδρών -7 5 kg.)
Χάλκινα μετάλλια στο KUMITE πήραν: Η Βάθη Ελένη (9 ετών -30 kg.,) η Τσιαβού Χριστίνα (9 ετών -45kg.,) η Παναγιώτου Νικολέτα (12 ετών -50 kg.,) και η Κιοσσέ Αργυρώ (12 ετών +50 .1 kg) . Στα Kata η Μιμιδάκη Μαρία, η Κιοσσέ Αργυρώ και η Σαλεμή Παρασκευή.
Επίσης οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν την 4η και 5η θέση στην κατηγορία τους αντιστοίχως. 
Στο KUMITE πήραν 4η θέση: ο Τρίκκας Ηλίας, η Τσιαβού Ιωάννα, η Γιαννούκου Αναστασία, ο Βάθης Αναστάσιος, η Κουρή Μαριλού και η Τσιαβού Χριστίνα. Την 5η θέση πήραν οι: Τενεκετζής Δημήτρης και ο Τρίκκας Ηλίας.
Στα Kata 4η θέση πήραν οι: Κουρή Μαριλού, Ανδρώνη Ιωάννα, Φραντζεσκάκης Δημήτρης, Βάθης Αναστάσιος, Παναγιώτου Νικολέτα Παπανδρέου Αθανάσιος, Δρακοτού Βαλεντίνη, και η Τζαφέρου Μαρία.