Την έκαναν τη μπάζα τους και πάλι οι κλέφτες που ρήμαξαν σπίτια και αυτοκίνητα σε Χαλκίδα, αλλά και άλλους Δήμους της Εύβοιας. Ο απολογισμός της χθεσινής ημέρας είναι ο παρακάτω:

Ξημερώματα Δευτέρας, άγνωστος μπήκε στο σπίτι 58χρονου στο Κοντοδεσπότι, παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα. Ο δράστης αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ, που είχε ο 58χρονος στην τσέπη του παντελονιού του. Και μετά απο τέτοια μπάζα ο δράστης… όπου φύγει φύγει.Αλλά η χαρά του ήταν μέχρι εκεί, αφού απο την περιγραφή που έδωσε ο 58χρονος στην αστυνομία Αρτάκης, όπου και κατήγγειλε το συμβάν, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη σε μια οικοδομή στο Σταυρό Ευβοίας, όπου και εργαζόταν. Πρόκειται για έναν 29χρονο Αλβανό. Μάλιστα σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε μια ψαλίδα κοπής μετάλλων, η οποία χρησιμοποιείται και ως διαρρηκτικό εργαλείο, την ύπαρξη της οποίας ο 29χρονος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει…Σε σωματική έρευνα πάντως που του έγινε βρέθηκε μόνο το ποσό των 170 ευρώ. Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να είχε συνεργούς τους οποίους όμως δεν κατονόμασε ο 29χρονος.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Ξημερώματα Δευτέρας, άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο στο σπίτι 56χρονου στον Πάλιουρα και αφαίρεσαν το ποσό των 420 ευρώ μέσα απο την τσέπη του παντελονιού του. Μα τι θέλουν κι αυτοί και αφήνουν τόσα λεφτά μέσα στο παντελόνι!!!!

Την τιμητική τους είχαν τα ψιλικατζίδικα…

Στους Ζάρακες Δυστίων, απο κατάστημα ψιλικών, που ανήκει σε 33χρονο, άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την κλειδαριά της εξώπορτας, μπήκαν και άρπαξαν 70 κούτες τσιγάρα, 30 κάρτες τηλεφώνων, 5 κουτιά σοκολάτες, έναν φορητό υπολογιστή και το ποσό των 20 ευρώ. Η συνολική αξία των κλοπιμέων φτάνει τις 3.500 ευρώ.

Στα Ν.Στύρα, απο περίπτερο 36χρονου, άγνωστοι αφαίρεσαν 150 κούτες τσιγάρα αξίας 5.000 ευρώ, κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 800 ευρώ και μέσα απο την ταμειακή μηχανή άρπαξαν το ποσό των 1000 ευρώ. Επιπλέον, οι δράστες προξένησαν και φθορές στο περίπτερο ύψους 200 ευρώ περίπου.

Στα Μεσοχώρια Στυρέων, απο παντοπωλείο – ψητοπωλείο 43χρονης, άγνωστοι αφαίρεσαν απο την ταμειακή μηχανή το ποσό των 200 ευρώ και απο τα ράφια 9 κούτες τσιγάρα συνολικής αξίας 1000 ευρώ.

Τέλος, απο κατασκευαστική εταιρεία που βρίσκεται στο Μικρό Βαθύ, κοντά στο Τσιμεντάδικο, άγνωστοι μέσα στο διήμερο του Σαββατοκύριακου, παραβίασαν την είσοδο κοντέινερ – γραφείου της εταιρείας και πήραν μια μονάδα υπολογιστή, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και ένα λέιζερ μετρητή αποστάσεων, συνολικής αξίας 2.900 ευρώ.