Ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ, Σταύρος Καρκαλέτσης απαντά στους χαρακτηρισμούς που έχει δεχτεί περί ακραίων αποψεων και ακραίου κόμματος, με την παρακάτω ανακοίνωση περί άκρων….

 

“Μετά τους διαδοχικούς χαρακτηρισμούς για τον ΛΑ.Ο.Σ. ως ακραίου κόμματος, με πρώτη την κα Μπακογιάννη,  και την προσωπική επίθεση που δέχθηκα σε τηλεοπτικά πάνελ από στελέχη της Κ.Ε. της ΝΔ και του Εθν. Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ως «ακραίος», θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε πράγματι για «άκρα». Όχι στη βάση προσωπικών λιβέλλων, αλλά με πολιτική ορολογία και τεκμηρίωση.
-Ακραίο κύριοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, είναι το 73% των Ελλήνων να ζητά  να απελαύνονται οι λαθρομετανάστες (Alco, «Πρώτο Θέμα», 22/3/09) και  ο κ. Παυλόπουλος, να  ευχαριστεί δημόσια τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την πατρίδας μας  προς μαζικό και παράνομο εποικισμό.
-Ακραίο είναι να καλπάζει στην Εύβοια και σύμπασα τη χώρα η εγκληματικότητα και η κυβέρνηση να διαθέτει 8.000 αστυνομικούς προς φύλαξη δημοσιογράφων, ηθοποιών και τραγουδιστών.
-Ακραίο είναι κύριοι της κυβέρνησης, εδώ και 4 μήνες να αφήνει ο «κουρασμένος» πρωθυπουργός σας την πρωτεύουσα του κράτους ανοχύρωτη πόλη στις κανιβαλικές πράξεις των αναρχικών κουκουλοφόρων, που κατέστρεψαν ανενόχλητοι την Αθήνα.
-Ακραίο κύριοι του ΠΑΣΟΚ είναι να λέτε πως θα σώσετε την ελληνική οικονομία, όταν το κόμμα σας, παρά την κρατική επιχορήγηση εκατομμυρίων που λαμβάνει, «είναι μέσα» 55.000.000 ευρώ. Φτιάξτε  πρώτα τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και αφήστε τη σωτηρία της Ελλάδας, που επί 20 χρόνια την καταχρεώσατε.
-Ακραίο είναι κύριοι της ΝΔ να αποδέχεστε  «προφορικούς διακανονισμούς» του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αξίας 150.000€, με τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens, και να μετράτε 44 μέχρι σήμερα «γαλάζια σκάνδαλα» (υποκλοπές, Ζαχόπουλος, ομόλογα, Βατοπέδι κτλ) δίχως να έχετε στείλει έναν, έστω έναν, στην φυλακή.
-Ακραίο είναι κύριοι του ΠΑΣΟΚ, εσείς οι «σοσιαλιστές» να παριστάνετε τα αθώα, πράσινα περιστεράκια, ψευδόμενοι ότι δεν γνώριζε κανείς σας ότι ο στρατηγός του κινήματος κ. Τσουκάτος, ανεβοκατέβαζε τις σακούλες του μαύρου χρήματος της Siemens από τον πέμπτο όροφο που είχε το γραφείο του στον τρίτο, που ήταν το ταμείο του ΠΑΣΟΚ.
-Ακραίο είναι κύριοι της ΝΔ, να δίνετε σεμνούς και ταπεινούς μισθούς των 15 και 20.000 ευρώ μηνιαίως σε διορισμένους σε κρατικούς οργανισμούς «γαλάζιους μάνατζερ», όταν χιλιάδες νέοι στέκονται με άχρηστα πτυχία στην γωνία ανεργίας & απόγνωσης.
-Ακραίο είναι να παριστάνετε όλοι μαζί τους κλόουν στην φαρσοκωμωδία «η Τουρκία στην Ευρωπαική Ένωση», την στιγμή που οι Τούρκοι μας απειλούν επίσημα με πόλεμο,  κατέχουν παράνομα τη μισή Κύπρο και οι φρεγάτες τους κόβουν βόλτες έξω από την Κάρυστο.
-Ακραίο τέλος είναι,  κύριοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ευρωβουλευτές σας, σε σειρά προτεινόμενων τροπολογιών στο Ευρωκοινοβούλιο, να ψηφίζουν υπέρ της Τουρκίας και κατά της Κύπρου. Αυτό το τελευταίο δεν συνιστά απλώς «ακρότητα» μα το πλέον θλιβερό σας κατάντημα. Άραγε, τι θα έλεγαν ο Εφιάλτης και ο Πηλιογούσης…”