Συντροφικά μαχαιρώματα φαίνεται πως έπεσαν με αφορμή τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και στη «σέντρα» βγήκε η Κατερίνα Περλεπέ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να είπε στη συνεδρίαση της ΝΕ Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, για τον Γ.Παπανδρέου «αν τον έβρισκα στο δρόμο, θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες».

Η ίδια πάντως μιλώντας στο eviaportal.gr, διαψεύδει τα παραπάνω που της «χρεώνουν» και αποδεικνύεται πως απο τον εσωκομματικό χώρο του ΠΑΣΟΚ απουσιάζει η ενότητα και η αλληλεγγύη…

Σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά δημοσιεύματα που έκαναν το γύρω του διαδικτύου:

η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στην Χαλκίδα εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα βρισκόταν ανάμεσα στους θερμούς υποστηρικτές του Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007, αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό είπε πως «ο Παπανδρέου διέλυσε το κόμμα. Εάν τον έβρισκα στον δρόμο θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες».

Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών της 17ης Μαΐου, παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς καθώς και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

Τα παραπάνω υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, ενώ απο την μεριά της η Κατερίνα Περλεπέ μας υποστήριξε πως ποτέ δεν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στη συνεδρίαση.

Ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι που συμμετείχαν στην εν λόγω συνεδρίαση διέρρευσαν εντέχνως(!) ή παραποίησαν κατά την πρώην βουλευτή, όσα ειπώθηκαν κι όπως αν έχει, σε προεκλογική περίοδο τέτοια εσωκομματικά παιχνίδια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι μάλλον unfair…