Τρεις συλλήψεις σημείωσε η αστυνομία Χαλκίδας για κατοχή, αλλά και διακίνηση ναρκωτικών. Πρόκειται για δύο Ρουμάνους και έναν 20χρονο απο τον Μαραθώνα Αττικής.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή της Χαλκίδας, ενήργησαν σχετική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας την 25-2-2010 και ώρα 07.00΄στη Χαλκίδα, εντόπισαν αυτόν να διαθέτει αντί χρηματικού ποσού, ποσότητα 4 γραμ. ακατέργαστης Ινδικής Κάνναβης σε ημεδαπό ετών 17 κάτοικο Δροσιάς Ανθηδώνας. Κατά την προσπάθεια σύλληψης του αλλοδαπού δράστη, αυτός προέβαλλε αντίσταση στους Αστυνομικούς σπρώχνοντάς τους και τελικά μαζί με τον έτερο δράστη συνελήφθησαν για να αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Χαλκίδας. Από την προανάκριση προέκυψε ότι προ 10ημέρου υπήρξε παρόμοια συναλλαγή μεταξύ τους.
Επίσης από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ την 25-2-2010 και ώρα 11.00΄στη Χαλκίδα, ενεργήθηκε έλεγχος σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός ετών 20 κάτοικος Μαραθώνα Αττικής, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης Ινδικής Κάνναβης βάρους 3,3, γραμ. Δράστης συνελήφθη και αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Χαλκίδας.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος