Συνάντηση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Ηλία Κικίλια στο πλαίσιο πρωτοβουλίας νέων βουλευτών σχετικά με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Εύβοιας Συμεών Κεδίκογλου ανέλαβε από κοινού την πρωτοβουλία μαζί με άλλους νέους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για μια σειρά επαφών με φορείς και αρμόδιους σχετικά με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Για την πρώτη τους συνάντηση, και για λόγους συμβολισμού, οι βουλευτές επέλεξαν το κρίσιμο θέμα της απασχόλησης και της εργασίας των νέων αλλά και όλων των κοινωνικών ομάδων και συνάντησαν, χτες Τρίτη 16 Μαρτίου, τον νέο Διοικητή του ΟΑΕΔ και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ηλία Κικίλια.

Ο κ. Κικίλιας μίλησε στους βουλευτές για την κατάσταση που παρέλαβε στον οργανισμό και για τα σχέδια δράσης του στο άμεσο μέλλον. Αναφέρθηκε σε μια σειρά νέων προγραμμάτων που πρόκειται να εισαχθούν για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως τους νέους, τις γυναίκες κα πολίτες κοντά στα όρια συνταξιοδότησης.

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι ειδικά για την Εύβοια, η οποία ταλανίζεται από υψηλούς δείκτες ανεργίας, θα πρέπει να γίνει ειδική μέριμνα και πρόβλεψη στα νέα προγράμματα, ενώ από τα πρώτα θέματα τα οποία τέθηκαν στη νέα ηγεσία του ΟΑΕΔ ήταν ερώτηση του βουλευτή για λογαριασμό πολιτών και δήμων της Εύβοιας σχετικά με το πρόγραμμα ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ και τους δικαιούχου του.