Την αλήθεια για την τύχη του σιδηροδρομικού σταθμού Χαλκίδας αναζητά το ΤΕΕ. Για το θέμα ενημερώνει τον Δήμαρχο Χαλκιδέων ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, με επιστολή του.


Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ευβοίας του ΤΕΕ, κ. Δημήτρης Νικολάου, με επιστολή του στο δήμαρχο Χαλκιδέων, κ. Θανάση Ζεμπίλη, τον ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από το φορέα του να ενημερωθεί από τη ΓΑΙΟΣΕ για τη δημοπράτηση έργων στο σιδηροδρομικό σταθμό Χαλκίδας. Παρατίθεται στη συνέχεια η επιστολή:
κ. Δήμαρχε, σχετικά με τα αναφερόμενα στο θέμα, σας θέτουμε υπόψη τα εξής:
1. Την 20/2/2008 είχαμε μια πρώτη ενημέρωση από εκπροσώπους του Τομέα Μελετών της ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε. η οποία και δεσμεύτηκε για μια εκ νέου ενημέρωσή μας όταν θα είχε ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη.
2. Επειδή μέχρι τώρα δεν τύχαμε της εκ νέου ενημέρωσής μας από την ΓΑΙΟΣΕ ΑΕ και επειδή υπάρχει η πληροφόρηση μέσω του ηλεκτρονικού τύπου, ότι αρχές 2009 επίκειται η δημοπράτηση των σχετικών έργων, με το 3575/14-11-2008 έγγραφό μας, προς τη ΓΑΙΟΣΕ ΑΕ, ζητάμε την εκ νέου ενημέρωσή μας στα γραφεία μας, μέχρι 30/11/2008.
3. Το τμήμα μας παράλληλα ερευνά διάφορα στοιχεία του υπόψη έργου και μέχρι 15/12/2008 η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματός μας θα προβεί σε σχετική απόφαση επί του θέματος, ακόμα και αν δεν τύχουμε της σχετικής εκ νέου ενημέρωσής μας από τη ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε.“.